Westelijk Handelsterrein - Holland.com
Foto: © Claire Droppert
Rotterdam Nachtleven

Westelijk Handelsterrein

Eén van de hipste plekken in Rotterdam voor een hapje en een drankje? Het Westelijk Handelsterrein. Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen bij de verschillende keukens. Met het gigantische met glas overdekte terras kunt u ook in de winter of met slecht weer een terrasje pakken.

  • Foodies kunnen hun hart ophalen bij alle verschillende restaurants op het Westelijk Handelsterrein.
  • Geniet ook in de winter of met slecht weer van het buitengevoel op het overdekte terras.
  • Dit verborgen pareltje met hippe winkeltjes en restaurants is zeker een bezoek waard.

Westelijk Handelsterrein

Het Westelijk Handelsterrein is een geheel gerenoveerd complex van vroegere pakhuizen. Vandaag de dag vinden hier geen havenactiviteiten meer plaats. In het complex zijn een aantal winkels en galerieën en vele geweldige bars en restaurants gevestigd.

Een hapje en een drankje

Het Westelijk Handelsterrein is meer dan alleen een prachtig gebouw; het biedt al het nodige voor een geweldig avondje uit. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants die gerechten serveren uit vrijwel iedere keuken, van Japans tot Turks. Als de zon onder gaat veranderen restaurants in nachtclubs waar tot vroeg in de ochtend gedanst kan worden.

Een avondje uit in Rotterdam

Het Westelijk Handelsterrein is één van de beste plekken in Rotterdam om van een hapje en een drankje te genieten. Het adembenemende complex heeft alles wat u nodig heeft voor een fantastische avond uit. Het is geheel aan u of u vroeg naar huis gaat of nog blijft om te dansen.

Overnachten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Rotterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

View on Erasmusbrug from Euromast

Rotterdam

Bezoek Rotterdam, de stad met een van de grootste havens te wereld, een bruisend nachtleven, fantastische musea, uitstekende restaurants en vele andere attracties.

Vond je dit interessant? Ontdek meer