Hotels in Utrecht

41 van 56 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Utrecht is een eeuwenoude stad in het geografische hart van Nederland. Rondom de Dom Toren, de eeuwenoude pleinen en meanderende grachten liggen talloze bijzondere hotels, die garant staan voor een heerlijk verblijf in Utrecht. Het aanbod van hotels in Utrecht varieert van romantische hotels in de historische binnenstad tot grote, moderne hotels nabij het centrum.

  • Utrecht is een fantastische stad voor een weekendje weg.
  • Slaap in gezellige familiehotels of luxe designhotels.
  • Utrecht heeft voor ieder wat wils.

Bijzondere hotels

Grand Hotel Karel V is één van de bekendste hotels van Utrecht. Het voormalige kloostercomplex en militair hospitaal is een eeuwenoud monument, waar Keizer Karel V tussen 1545 en 1546 verbleef. Andere bijzondere hotels in Utrecht zijn het Court Hotel in het oude gerechtsgebouw, het Sandton Malie Hotel aan de Maliebaan en het Dom Hotel in de schaduw van de Dom Toren van Utrecht. Het Mary K Hotel in Utrecht is een bijzonder kunst-, cultuur- en design hotel in een herenhuis aan de Oudegracht.

Boek uw hotel

Hotels in Utrecht zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze design hotels. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels in Utrecht en vindt het hotel dat bij u past.