Kunst & design shoppen in Utrecht

421 keer bekeken

10 van 15 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

In Utrecht staan kunst en design hoog aangeschreven. Mooie designwinkels, bijzondere exposities en luxe antiquairs; in Utrecht zult u ze beslist vinden. Maar dan is het natuurlijk wel handig om een beetje te weten waar u moet kijken. Daarom hebben wij voor u vast een paar leuke adresjes genoteerd.

  • Speur naar kunst en design in Utrecht.
  • Van lokale kunstenaars tot meesters van de 20ste eeuw, in Utrecht vindt u de mooiste werken.
  • Shop fotografie, schilderkunst en beeldhouwkunst.

Grachten Galerie

Op één van de mooiste plekjes, aan de Oudegracht boven de werfkelders, vindt u deze galerie met vaak wisselende exposities.

Adres: Oudegracht 185

Atelier de Loeff

Een bijzonder atelier, aangezien de kunstenaars hier een verstandelijke beperking hebben. Zij maken de mooiste kunstvoorwerpen en kaarsen van onder meer papier-maché. Een bezoekje waard!

Adres: Loeff Berchmakerstraat 12

Morren Galleries

Bekende galerie voor hedendaagse figuratieve kunst uit Nederland en het buitenland. Veel wisselende exposities van bekende en opkomende kunstenaars.

Adres: Oudegracht 340

Juffermans Kunsthandel

Voor kunstwerken uit het hogere segment, ofwel van de grote kunstenaars van de 20e eeuw als Picasso, Bacon, Hirst, Warhol of van Dongen, bent u hier aan het goede adres.

Adres: Jansstraat 19

Quintessens

Gespecialiseerd in moderne kunst, met name van Nederlandse, Belgische en Franse kunstenaars uit de 20e eeuw. Houdt u van schilderkunst, fotografie en beeldhouwkunst, dan moet u hier beslist even binnenlopen.

Adres: Nieuwegracht 53

Overnachten in Utrecht

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Utrecht vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Kunst & design shoppen in Utrecht