Utrecht

Strand West

Strand West is een moderne Nederlandse winkel voor design en woonaccessoires. Het monumentale stadskasteel met 4 verdiepingen vind u aan de Oudegracht. Het historische gebouw draagt ​​de naam Drakenburg en is een rijksmonument. De Drakenburg is waarschijnlijk het oudste gebouw in Utrecht en werd gebouwd in de 11e eeuw. Aan het begin van de 14e eeuw was het eigendom van de Ridders van Drakenburg.

  • Hedendaags Nederlands design en meubilair.
  • Gehuisvest in historisch stadskasteel Drakenburg.
  • Het gebouw dateert uit de 11e eeuw.

Historisch adres

Het historische Drakenburg is na al die eeuwen nog steeds in gebruik. Momenteel is het de thuisbasis van het uiterst charmante Strand West een winkel met hedendaagse meubels en accessoires van zowel gerenommeerde als nieuwe (meestal Nederlandse) ontwerpers.

Strand West biedt een uniek beeld van de huidige Nederlandse designtrends. In de winkel zelf vindt u op verschillende verdiepingen de meest fascinerende meubels, trendy verlichtingsoplossingen en gezellige woonaccessoires. Dit schilderachtige, historische gebouw is vol eigentijds en modern design.

Interieuradvies

Daarnaast biedt Strand West deskundig advies van ervaren interieurontwerpers over styling en selectie van materialen, stoffen en kleuren. De winkel werkt ook samen met het architectuur- en interieurbureau Strand NL.

Trakteer uzelf op een fantastisch hedendaags ontwerp en neem een ​​'stukje Holland' uit Strand West als souvenir mee naar huis.

Vond je dit interessant? Ontdek meer