Boat Bike Tours

Op zoek naar de perfecte combinatie van een actieve vakantie en heerlijk relaxen? Eén vakantie waarbij u kunt genieten van prachtige polderlandschappen, bloeiende bollenvelden, oud-Hollandse dorpjes, ultramoderne steden en nog veel meer? Tijdens een vakantie met Boat Bike Tours ziet u Nederland op haar allermooist. Vanaf het water én op de fiets.

Ontdek Nederland op haar mooist

Boat Bike Tours biedt volledig georganiseerde fiets-vaarvakanties in Nederland. U verblijft aan boord van een luxe boot, terwijl u overdag langs de alle bezienswaardigheden fietst en het schip naar de volgende haven vaart. De fiets- en vaarroutes leiden u langs schitterende locaties en attracties. Elke dag ervaart u nieuwe dingen en bewondert u andere landschappen, van historische steden en bruisende metropolen tot prachtige stranden en unieke natuurgebieden.

Fietsen en ontspannen

Dit alles met de luxe van elke nacht in hetzelfde comfortabele bed slapen. U kunt uw bagage gewoon op het schip achterlaten in plaats van elke dag uw spullen mee te sjouwen. En heeft u een dag geen zin om te fietsen? Dan kunt u gewoon aan boord blijven en ontspannen terwijl het geweldige uitzicht aan u voorbij trekt.

  • Ontdek het mooiste van wat Nederland te bieden heeft tijdens een van de meer dan 50 vakanties van Boat Bike Tours.
  • Fiets in een groep met een gids of individueel op uw eigen tempo.
  • Goed verzorgd verblijf aan boord van comfortabele schepen.
  • Neem uw eigen fiets mee of huur een luxe fiets of e-bike.

Voor u geselecteerd:

De mooiste vakanties van Boat Bike Tours

Boek de mooiste vakantie met Boat Bike Tours: een fietstocht en bootcruise in één met een vleugje luxe.

Lees meer