Boat Bike Tours

Op zoek naar de perfecte combinatie van een actieve vakantie en heerlijk relaxen? Eén vakantie waarbij u kunt genieten van prachtige polderlandschappen, bloeiende bollenvelden, oud-Hollandse dorpjes, ultramoderne steden en nog veel meer? Tijdens een vakantie met Boat Bike Tours ziet u Nederland op haar allermooist. Vanaf het water én op de fiets.

Ontdek Nederland op haar mooist

Boat Bike Tours biedt volledig georganiseerde fiets-vaarvakanties in Nederland. U verblijft aan boord van een luxe boot, terwijl u overdag langs de alle bezienswaardigheden fietst en het schip naar de volgende haven vaart. De fiets- en vaarroutes leiden u langs schitterende locaties en attracties. Elke dag ervaart u nieuwe dingen en bewondert u andere landschappen, van historische steden en bruisende metropolen tot prachtige stranden en unieke natuurgebieden.

Fietsen en ontspannen

Dit alles met de luxe van elke nacht in hetzelfde comfortabele bed slapen. U kunt uw bagage gewoon op het schip achterlaten in plaats van elke dag uw spullen mee te sjouwen. En heeft u een dag geen zin om te fietsen? Dan kunt u gewoon aan boord blijven en ontspannen terwijl het geweldige uitzicht aan u voorbij trekt.

  • Er zijn meer dan 50 vakanties van Boat Bike Tours, boek nu alvast voor 2020!
  • Fiets in een groep met een gids of individueel op uw eigen tempo.
  • Goed verzorgd verblijf aan boord van comfortabele schepen.
  • Neem uw eigen fiets mee of huur een luxe fiets of e-bike.

Wat is leuker dan een vakantie van Boat Bike Tours? Een vakantie van Boat Bike Tours met korting! Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Check de website voor last minutes en kortingscodes.

Voor u geselecteerd: