Verken Nederland op de fiets en per boot met de Premium Boat Bike Tours - Holland.com
Foto: © Visit Flevoland
Boat Bike Tours

De mooiste vakanties van Boat Bike Tours

Premium Boat Bike Tours combineren alle voordelen van een fietsvakantie en bootcruise in één met een vleugje luxe. Gasten brengen hun vakantie door aan boord van een passagiersschip en stappen overdag op de fiets naar de mooiste bestemmingen en vergezichten in Nederland. ‘s Avonds keren ze weer terug op hun comfortabele varende thuisbasis, die in de volgende haven op ze ligt te wachten. De premiumversie van elke tour biedt extra luxe, kleinere groepen en meer uitgebreide faciliteiten.

  • Combineer de ervaring van een fietstocht met het comfort van een cruise.
  • Geniet van kleinere groepen en aanvullende faciliteiten op de Premium tours.
  • Maak uw keuze uit een selectie gevarieerde tours.

Nog meer comfort en luxe op Premium tours

Zowel vanaf het schip als op de fiets ziet u met een Premium Boat Bike Tour prachtige en historische locaties. Dankzij de combinatie van fietsen en varen hoeft u niet te slepen met zware tassen en koffers terwijl u toch geniet van steeds nieuwe landschappen en ervaringen. Als gasten een dag geen zin hebben om te fietsen, kunnen ze aan boord blijven en ontspannen terwijl het schip naar de volgende haven vaart. U kunt kiezen uit een aantal Premium tours: lees verder voor een overzicht van deze tours.

Premium achtdaagse tulpentour

Deze tour start en eindigt in Amsterdam en voert u langs de legendarische Hollandse bloemenvelden waar de tulpen in bloei staan. Daarnaast ziet u ook de honderdduizenden lentebloemen in de beroemde Keukenhof. Gasten bezoeken de historische steden Haarlem en Leiden, waar ze op hun gemak alle indrukken kunnen ervaren. Er wordt ook gestopt in de kaassteden Gouda en Alkmaar. Bovendien wordt er een nacht doorgebracht bij de Zaanse Schans, een openluchtmuseum dat een perfect beeld biedt van het traditionele Nederland met historische windmolens, boerderijen en prachtige houten huisjes. De groep bestaat uit maximaal 20 gasten. Er is ook een vijfdaagse premium tulpentour.

Premium Amsterdam naar Brugge (of andersom)

U ziet de beroemde steden Antwerpen, Brugge, Gent en Amsterdam allemaal op deze reis van acht dagen. Bezoekers krijgen het gevoel dat ze terug in de tijd zijn gereisd en ontdekken het roemvolle verleden van de rijke handelssteden in Vlaanderen. Onderweg fietsen gasten door het prachtige (vlakke) Zeeuwse platteland in Nederland en het Belgische West-Vlaanderen. Naast een echte Hollandse kaasboerderij staan de 19 beroemde windmolens van Kinderdijk, een romantische rondvaart door de Gentse grachten en talloze charmante dorpjes op de agenda. Per schip is een maximaal aantal gasten van 40 toegestaan.

Als u het traditionele Nederland wilt ontdekken, is dit de reis voor u. Fiets door het Groene Hart, bezoek het openluchtmuseum de Zaanse Schans met zijn windmolens en pittoreske houten huisjes, fiets naar de beroemde haven van Volendam en ontdek Marken, een prachtig oud vissersdorp dat ooit op een eiland lag en nog steeds een geliefde bestemming is voor de lokale bevolking en bezoekers. Kinderdijk met zijn spectaculaire 19 oorspronkelijke windmolens en de Nederlandse kaasstad Gouda liggen ook op de route. U keert ineens terug in het moderne heden met een bezoek aan IJburg, de jongste wijk van Amsterdam, dat rond de laatste eeuwwisseling werd drooggelegd en prachtige hedendaagse architectuur biedt. Voor deze tour kunnen er maximaal 40 passagiers per schip boeken.

Vond je dit interessant? Ontdek meer