Fietsvakantie: Brugge-Amsterdam - Holland.com

Fietsvakantie: Brugge-Amsterdam

  • Startpunt: Brugge, eindpunt: Amsterdam.
  • Ontdek de schoonheid van de Nederlandse en Belgische natuur en cultuur.
  • Slaap, ontbijt en dineer op een mooi schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf 1029,-

Tijdens deze afwisselende 8-daagse reis ziet u het mooiste dat Nederland en België te bieden heeft. U fietst en vaart door mooie natuurgebieden vol fraaie landhuizen en kastelen. U bezoekt de authentieke molens van Kinderdijk. Maar ook ontdekt u oude steden als Amsterdam, Dordrecht en Brugge én de bekende diamantstad Antwerpen. En wanneer u een dag niet wilt fietsen, kunt u relaxen en de route op het schip afleggen.

Aan boord!

Op de eerste dag van uw reis scheept u rond 14:00 uur in in Brugge; ofwel de ‘parel van Vlaanderen’. U maakt kennis met de bemanning en uw medereizigers en ‘s avonds verkent u vast dit fraaie stadje. De volgende morgen gaat u fietsend richting de historische stad Gent om daarna door te reizen langs de Zeeschelde richting St-Amands. Na een comfortabele overnachting bezoekt u dan de volgende dag de schitterende havenstad Antwerpen.

De molens van Kinderdijk

Vanaf dag vijf gaat de reis verder richting Nederland en bezoekt u onder meer Zeeuwse plaatsen als Tholen en Willemstad. Daarna fietst u verder naar één van de oudste steden in Nederland; Dordrecht. Uiteraard is uw reis niet compleet zonder de mooie molens van Kinderdijk te bezoeken! De nacht brengt u vervolgens door bij Vianen, een mooi vestingstadje in de omgeving van Utrecht.

…en de grachten van Amsterdam

De laatste etappes van de reis brengen u via de rivier de Vecht, door een schitterend natuurgebied vol kastelen en landhuizen, richting Amsterdam. Hier, in de historische hoofdstad, kunt u genieten van de prachtige architectuur, grachten en musea en natuurlijk van gezellige café’s en restaurants. Op de 8e dag, na het ontbijt, neemt u afscheid en is de reis ten einde.

Praktische informatie

  • Startpunt: Brugge, eindpunt: Amsterdam
  • Aantal dagen: 8.
  • Totale afstand: plusminus 250 kilometer.
  • Gemiddelde afstand per dag: plusminus 40 kilometer.
  • Er is de mogelijkheid om een elektrische fiets (E-bike) te huren.
  • Deze reis is ook geschikt voor recreatieve fietsers en families met kinderen.

Boat Bike Tours biedt ook een Premium-tour Amsterdam-Brugge aan, voor net even wat meer luxe – lees hier verder.