Fietsvakantie: Fietsen en varen langs bloemenvelden

3.307 keer bekeken

250 van 290 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Eindeloze bollenvelden, de Keukenhof, historische steden en culturele hoogtepunten. Tijdens uw vakantie logeert u op een van de comfortabele schepen van Boat Bike Tours en wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is mooie tochten fietsen en optimaal genieten van uw fleurige en kleurige fietsvakantie. En wanneer u een dag niet wilt fietsen, kunt u relaxen en de route aan boord van het schip afleggen.

 • Startpunt: Amsterdam, eindpunt: Amsterdam.
 • Geniet van kleurrijke bollenvelden, de Keukenhof en de bloemenmarkt in Amsterdam.
 • Slaap, ontbijt en dineer op een mooi schip en laat alles voor u regelen.

Direct boeken: 5 dagen, prijs vanaf € 599,-

Er is geen betere manier om de kleurrijke bloemenvelden van Nederland te bewonderen dan vanaf de fiets. Of u nu vijf of acht dagen wilt fietsen, zelfstandig of met een gids, Boat Bike Tours heeft een tulpentour voor iedereen. Alle tulpentours starten en eindigen in Amsterdam en doen de wereldberoemde bloementuin Keukenhof aan. U overnacht tijdens uw fietsvakantie altijd aan boord van een van de luxe schepen van Boat Bike Tours.

Hoogtepunten van Noord- en Zuid-Holland

De verschillende fietstochten leiden u langs de hoogtepunten van Noord- en Zuid-Holland. Fiets naar de historische steden Gouda, Leiden en Delft. Ontdek het klassieke Noord-Holland in Zaandam en de Zaanse Schans. Of ga aan boord van een driemaster en vaar naar waddeneiland Texel. Een vakantie om nooit te vergeten!

  Laad foto's

  Praktische informatie

  • De Tulpentours zijn alleen te boeken voor het voorjaar, als de bloemen in bloei staan.
  • Het is mogelijk om een fiets of e-bike te huren.
  • De fietstochten worden afhankelijk van de gekozen vakantie begeleid door een ervaren gids.

  Op zoek naar iets meer luxe en comfort? Lees verder over de Premium Tulip Tours van Boat Bike Tours.

  Tulpen en andere bloemen bloeien vooral in het voorjaar. Als u de bloemen in bloei wilt zien staan, is maart tot en met mei de beste tijd om Nederland te bezoeken. Ook het mooiste lentepark ter wereld, de Keukenhof, is dan geopend.

  Lees meer

  Er zijn diverse bloemencorso's in Nederland. U kunt naar het bloemencorso in de bollenstreek, naar Lichtenvoorde of Zundert. Deze vinden op verschillende data plaats.

  Lees meer

  Tulpen en andere bloemen bloeien vooral in het voorjaar. Als u de bloemen in bloei wilt zien staan, is maart tot en met mei de beste tijd om Nederland te bezoeken. Ook het mooiste lentepark ter wereld, de Keukenhof, is dan geopend.

  Lees meer

  De Keukenhof is geopend van eind maart tot half mei. Dat is de periode dat de bloemen in bloei staan.

  Lees meer

  Tulpenvelden vindt u in de bollenstreek rond de Keukenhof, in de Noordoostpolder en in de kop van Noord-Holland.

  Lees meer