Fietsvakantie: Fietsen vanuit Rotterdam - Holland.com
Rotterdam Actief

Fietsvakantie: Fietsen vanuit Rotterdam

Adres:
Koninginnenhoofd 1
3072AD Rotterdam
  • Startpunt: Rotterdam.
  • Fiets door het groene Zuid-Holland en bezoek prachtige historische steden.
  • Overnacht in Hotel New York en kies voor een fietsvakantie van 4, 5 of 6 dagen.

Direct boeken: 4, 5 of 6 dagen vanaf € 245,-

Geniet van het prachtige polderlandschap van Zuid-Holland, verken historische steden als Delft, Dordrecht en Gouda en bewonder de molens van Kinderdijk. Uw uitvalsbasis is Rotterdam, waar u verblijft in het comfortabele en fraaie Hotel New York. Er is uiteraard ook genoeg tijd om deze hippe stad te ontdekken. Kies voor een fietsvakantie van 4, 5 of 6 dagen.

Delft en Gouda

Alle drie de varianten van de fietsvakantie leiden u langs de historische steden Delft en Gouda Langs de oevers van de Maas, de Hollandsche IJssel en de Schie fietst u door de weilanden naar deze prachtige steden. Lunch aan één van de grachten van Delft en beklim de Nieuwe Kerk voor een fantastisch uitzicht over de stad.

In Gouda brengt u een bezoek aan de gezellige binnenstad. Geniet van het uitzicht terwijl u luncht op de Markt. Bewonder het oude stadhuis en struin langs de knusse grachtengordel. De terugrit voert u wederom langs prachtige natuur.

De Molens van Kinderdijk

Tijdens de fietsvakantie van 5 en 6 dagen fietst u ook naar Kinderdijk en Dordrecht. Met de waterbus vaart u richting Dordrecht. Uw fiets gaat mee aan boord en na een tocht door Rotterdam wordt u in Krimpen aan den IJssel afgezet om door de weilanden naar de fotogenieke molens van Kinderdijk te fietsen. Daarna bezoekt u Dordrecht, een echte waterstad. U kunt vervolgens terugfietsen of terugvaren met de watertaxi of -bus.

Het strand van Hoek van Holland  

Als u gekozen heeft voor de fietsvakantie van 6 dagen, heeft u nog een prachtige fietstocht voor de boeg. Tijdens de laatste rondrit fietst u westwaarts naar Hoek van Holland. Waai hier heerlijk uit tijdens een strandwandeling. Tot slot neemt u de Fast Ferry naar de Maasvlakte om de imposante zeeschepen te bekijken die naar de haven van Rotterdam koersen.

Praktische informatie

  • Inclusief overnachting in 4 sterrenhotel en ontbijt. Halfpension is bij te boeken.
  • Mogelijkheid tot huren van fiets of e-bike.

Vond je dit interessant? Ontdek meer