Fietsvakantie: Fietsen met kinderen - Zuid-Holland noord - Holland.com
Foto: © RBT Heuvelrug & Vallei
Traditioneel

Fietsvakantie: Fietsen met kinderen - Zuid-Holland noord

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Zoetermeer.
  • Leuk en leerzaam voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden.
  • Bezoek Madurodam, de bollenvelden en heerlijke badplaatsen.

Direct boeken: 6 dagen, prijs vanaf € 410,-

Boottochtjes, een bezoek aan Madurodam, de geitenboerderij; deze fietstocht is ontzettend leuk en leerzaam voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden. U fietst in uw eigen tempo door prachtige natuurgebieden en ziet al het moois dat Nederland te bieden heeft. Voor uw kinderen hebben wij eventueel speciale kinderfietsen, aanhangfietsen en kinderzitjes te huur.

Proef een Hollandse pannenkoek

Vanuit uw comfortabele hotel in Zoetermeer fietst u naar de koninklijke stad Den Haag, waarna u met de boot terug gaat. U vaart dan langs de Vliet met z’n mooie buitenhuizen, door prachtige poldergebieden en eindigt bij Geitenboerderij Het Geertje, waar u een heerlijke Hollandse pannenkoek met stroop kunt eten.

Dagje strand

De dagen erna bezoekt u de mooie stranden van Scheveningen en Noordwijk, gaat u kijken bij Madurodam; waar alle Nederlandse ‘highlights’ in miniatuur te zien zijn, en gaat u fietsen langs de kleurrijke, wereldberoemde bollenvelden.

Rustig en veilig voor de kinderen.

Al met al een heerlijk ontspannen 6-daagse tocht waarbij u leuke dagtrips maakt op een rustig tempo en in een autoluwe, veilige omgeving. Kortom, 6 dagen gezond, leerzaam en superleuk met het hele gezin!

Vond je dit interessant? Ontdek meer