Fietsvakantie: In 12 dagen van Amsterdam naar Parijs - Holland.com
Amsterdam Actief

Fietsvakantie: Amsterdam - Parijs

Bezoek twee wereldsteden in één vakantie! Maak de prachtige tocht van de grachten van Amsterdam via bijzondere bezienswaardigheden naar de Eiffeltoren in Parijs. Een must-do voor de sportieve vakantieganger!

Beperkte beschikbaarheid! Boek nu!

  • Bezoek twee wereldsteden tijdens één fietstvakantie.
  • Fiets door Nederland, België en Frankrijk.
  • Bijzondere fietstocht voor de sportieve vakantieganger.

Direct boeken: 12 dagen vanaf € 1130,-

Droomreis

Tijdens de twaalfdaagse fietsvakantie ziet u het beste uit drie landen. Van Amsterdam fietst u naar het hart van Cheese Valley, Gouda om uw weg te vervolgen langs de molens van Kinderdijk en het prachtige natuurgebied de Biesbosch.

In België fietst u door bossen en langs de Schelde en bezoekt u Antwerpen en Gent. Door natuurgebieden en langs prachtige kastelen eindigt deze fietsvakantie uiteindelijk in romantisch Parijs.

Verleng uw vakantie

Amsterdam en Parijs zijn zeker de moeite waard om langer dan een dag te verblijven. We adviseren u dan ook om aan het begin en/of het einde van uw vakantie een aantal dagen extra te reserveren voor een uitgebreid bezoek aan deze wereldsteden.

Geen zorgen om uw bagage

Gedurende deze fietstocht wordt uw bagage elke dag naar het volgende hotel gebracht. Zo kunt u optimaal van uw route genieten en heeft u er geen omkijken naar!

Zoek naar andere soortgelijke dingen: