Hofvijver in The Hague
Hofvijver in The Hague
Actief

Fietsvakantie: De Gouden Eeuw tour

4 van 6 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Fiets langs de prachtige steden Delft, Leiden en Den Haag die floreerden in de Gouden Eeuw. Bezoek Rotterdam en Gouda tijdens deze Gouden Eeuw tour.

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu!

  • Fiets langs Leiden, Delft, Den Haag en Rotterdam.
  • Slaap aan boord van een écht cruiseship.
  • Start in Den Haag, met het strand om de hoek.

Direct boeken: 6 dagen vanaf € 470,-

Deze mooie fietsroute leidt u langs een aantal belangrijke steden uit de Gouden Eeuw. U start in het politieke hart van Nederland, het prachtige Den Haag. Het strand van Scheveningen vindt u hier om de hoek. Vervolgens fietst u naar Rotterdam om hier van de skyline te genieten vanaf de SS Rotterdam. Een ervaring op zich om op een cruiseschip te slapen!

Na Rotterdam zet u koers naar Gouda, een historische stad bekend om zijn Goudse kaas, kaarsen en de Nederlandse stroopwafels.

Na Gouda fietst u door het Groene Hart van Nederland weer naar Den Haag. Mis deze prachtige fietsroute niet en dompel u onder in het gevoel van de Gouden Eeuw.

Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw was een periode van enorme welvaart voor Nederland. Diverse steden zagen hun welvaart groeien  en hadden veel aantrekkingskracht op handelaars, kunstenaars en wetenschappers. Tegenwoordig zijn veel van deze 17e-eeuwse invloeden nog terug te vinden in de steden van de Gouden Eeuw.