Fietsvakantie: Friese Elfstedentocht - Holland.com
Foto: © Theo de Witte
Dutch Bike Tours

Fietsvakantie: Friese Elfstedentocht

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Starten vanaf Leeuwarden.
  • Parkeermogelijkheden bij starthotel.
  • Uw bagage wordt voor u vervoerd.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 660,-

Ontdek fantastisch Friesland

In het noorden van Nederland liggen, verscholen in een puur Hollands landschap, elf historische steden. Deze steden zijn het kloppende hart van een uniek stukje Hollandse traditie. De steden zijn met elkaar verbonden door meren en kanalen en zo vormen ze de route van een gigantisch schaatsevenement: De Elfstedentocht.

De Elfstedentocht is een schaatstocht die plaatsvindt zodra het ijs sterk genoeg is. Dat is helaas niet elke winter het geval. Fietsen kan wel elk jaar! De historie van de Elfstedentocht en de charme van de Friese steden zijn een uitstekende reden om deze tocht te fietsen. En wat dacht u van de prachtige, unieke Friese natuur?

Het Friese landschap bestaat uit vele meren, slootjes en kanalen. U vindt er unieke natuurreservaten, uitgestrekte bossen en typisch Hollandse weideaanzichten. 

Na een dag fietsen door deze bijzondere provincie hebben wij charmante en comfortabele hotels geboekt. Deze zijn gelegen in een van de historische stadjes of in de groene omgeving net buiten de stad.

Vond je dit interessant? Ontdek meer