Fietsvakantie: Hollandse Hoogtepunten - Holland.com
Foto: © Kirk Fisher
Amsterdam Traditioneel

Fietsvakantie: Hollandse Hoogtepunten

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam.
  • Ontdek authentiek Nederland in de Zaanse Schans.
  • Combineer deze fietsvakantie met een bezoek aan Amsterdam.

Direct boeken, 7 dagen, prijs vanaf € 525,-


Zes dagen genieten in een oer-Hollands landschap; dat is de fietsvakantie Hollandse Hoogtepunten. Bekijk mooie steden als Amsterdam, Volendam, Zaandijk en Haarlem en ontdek de vele bezienswaardigheden. De route neemt u niet alleen mee naar schitterende steden, maar voert ook door prachtige natuur. Bovendien zijn de dagroutes op de fiets vrij kort, zodat u extra veel tijd heeft om de steden te bekijken.

Stads genieten...

U bekijkt de authentieke molens op de Zaanse Schans in volle glorie, de unieke kunstcollecties in het Frans Hals-museum in Haarlem en de mooie grachten en hisorische gebouwen in Amsterdam. En dan hebben we het alleen nog maar over het moois dat u ziet in de steden...

...en dan weer naar buiten!

Naast de mooie steden en vele cultuur, ziet u uiteraard ook volop natuur. Uitgestrekte polderlandschappen, bloembollenvelden en gebieden met meren en rivieren... u ziet het allemaal tijdens deze tocht. Misschien ten overvloede, maar zeker als u ook de bollenvelden wilt bekijken, dan is het voorjaar natuurlijk de beste tijd voor deze tocht.

Vond je dit interessant? Ontdek meer