Fietsvakantie: Hollandse Hoogtepunten

51 van 69 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam.
  • Ontdek authentiek Nederland in de Zaanse Schans.
  • Combineer deze fietsvakantie met een bezoek aan Amsterdam.

Direct boeken, 7 dagen, prijs vanaf € 525,-

Zes dagen genieten in een oer-Hollands landschap; dat is de fietsvakantie Hollandse Hoogtepunten. Bekijk mooie steden als Amsterdam, Volendam, Zaandijk en Haarlem en ontdek de vele bezienswaardigheden. De route neemt u niet alleen mee naar schitterende steden, maar voert ook door prachtige natuur. Bovendien zijn de dagroutes op de fiets vrij kort, zodat u extra veel tijd heeft om de steden te bekijken.

Stads genieten...

U bekijkt de authentieke molens op de Zaanse Schans in volle glorie, de unieke kunstcollecties in het Frans Hals-museum in Haarlem en de mooie grachten en hisorische gebouwen in Amsterdam. En dan hebben we het alleen nog maar over het moois dat u ziet in de steden...

...en dan weer naar buiten!

Naast de mooie steden en vele cultuur, ziet u uiteraard ook volop natuur. Uitgestrekte polderlandschappen, bloembollenvelden en gebieden met meren en rivieren... u ziet het allemaal tijdens deze tocht. Misschien ten overvloede, maar zeker als u ook de bollenvelden wilt bekijken, dan is het voorjaar natuurlijk de beste tijd voor deze tocht.

Ontdek meer in de omgeving
Hollandse Hoogtepunten

Hollandse Hoogtepunten

Alle hotels waren zeer goed. Het transport van de bagage is goed verlopen. De huurfietsen waren in goede staat. Ook het contact met Dutch Biketours, zowel per e-mail als telefoon heb ik als prettig en professioneel ervaren.

Lees meer