Fietsvakantie: Molens en Weiden Tour - Holland.com
Foto: © Ellen26
Dutch Bike Tours

Fietsvakantie: Molens en Weiden Tour

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Utrecht.
  • Trakteer uzelf na een dag fietsen op een Goudse stroopwafel.
  • Hoogtepunt! De molens van Kinderdijk.

Direct boeken: 6 dagen, prijs vanaf € 485,-

Denkt u aan Holland, dan denkt u aan tulpen en kaas, maar zeker ook aan molens. Want molens horen bij de historie van Nederland en gelukkig zijn er nog velen in mooie staat te zien. Zeker tijdens deze zesdaagse 'Molens en Weiden Tour'! Daarnaast geniet u natuurlijk ook van prachtige Hollandse landschappen met groene weiden, bonte koeien en mooie watergebieden.

De molens van Kinderdijk

Vanaf startplek Bunnik rijdt u door prachtige natuur, langs mooie kastelen en landhuizen naar Gouda; bekend van de kazen en de stroopwafels. Vervolgens gaat u via Kinderdijk, waar 19 schitterende wind- en watermolens op een rij staan, richting Dordrecht... één van de oudste steden van Nederland met een schitterend havengebied.

Oude architectuur in Gorinchem

Via het bijzondere zoetwatergebied de Biesbosch, met z'n vele watervogels en bijzondere vergezichten, gaat u naar de historische stad Gorinchem. Hier bekijkt u de oude stadspoorten, vestingwallen en arsenalen en geniet u van het oude centrum. Tenslotte gaat u, na via Utrecht met z'n mooie grachten, musea en restaurants naar eindstation Bunnik. Kortom, zes schitterende dagen op de fiets!

Vond je dit interessant? Ontdek meer