Fietsvakantie: Parels van het Oosten - Holland.com

Fietsvakantie: Parels van het Oosten

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Doetinchem.
  • 7 dagen fietsen door unieke natuur en door historische steden.
  • Overnacht in prachtige hotels in 3 verschillende steden.

Direct boeken: 7 dagen, prijs vanaf € 570,-

Het oosten van Nederland, met het prachtige rivierengebied van de Waal, Rijn en IJssel is een heerlijke omgeving om te fietsen. U ontdekt de mooiste natuur, overnacht in heerlijke hotels in Nijmegen, Zutphen en Doetinchem én u bezoekt de fraaie Hanzesteden.

Op pad…

Vanaf startpunt Doetinchem fietst u door de binnenlanden van Hoch Elten naar Nijmegen om daarna, via de beroemde ‘7-heuvelenweg’ en de Mookerhei naar Berg en Dal te fietsen. Hier kunt u lekker dineren en daarna overnachten in een comfortabel hotel.

Bezoek kasteel Rozendaal

Vervolgens fiets u via Arnhem, over de Veluwe en door het leuke dorpje Eerbeek richting Hanzestad Zutphen. Onderweg raden we u zeker aan een bezoekje te brengen aan kasteel Rozendaal met de beroemde ‘bedriegertjes’; een unieke fonteinvloer die is aangelegd in 1732. Zeker de moeite waard!

Terug naar start

Op dag 5 kunt u kiezen uit routes van verschillende lengte. U kunt kiezen voor een korte variant van 28 kilometer of een langere tocht van 66 kilometer. Op de 6e dag fietst u dan weer terug naar startpunt Doetinchem.