Fietsvakantie: Van Amsterdam naar Zeeland… en verder - Holland.com
Amsterdam

Fietsvakantie: Van Amsterdam naar Zeeland… en verder

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Amsterdam.
  • 315 kilometer fietsen!
  • Ontdek 4 heel diverse Nederlandse provincies tijdens deze fietsvakantie.

Direct boeken: 8 dagen, prijs vanaf € 710,-

Ontdek de schoonheid van historische steden als Amsterdam, Gouda en Middelburg. Fiets door de mooiste natuurgebieden én bekijk de schoonheid van de Zeeuwse eilanden. Wilt u Nederland in al zijn facetten ontdekken? Dan is dit dé fietstocht voor u! In 8 dagen fietst u van Amsterdam tot over de Belgische grens.

Goudse kaas proeven

Na een dagje genieten van alle cultuur en gezelligheid in Amsterdam, stapt u op de fiets en rijdt u via  prachtige natuurgebieden in het ‘Groene Hart’ naar Gouda. Met de vele mooie grachten, indrukwekkende gebouwen en gezellige horeca zult u zich hier zeker vermaken.

De molens van Kinderdijk

Vervolgens fietst u via Kinderdijk, waar u de vele authentieke molens kunt bekijken, richting Dordrecht en dan door naar Zeeland. Hierbij komt u door ‘de Biesbosch’, een uniek zoetwater-getijdengebied met eb en vloed zoals dat nergens anders in Europa bestaat.

Zeeuws genieten

Eenmaal in Zeeland fietst u op uw gemak door middeleeuwse stadjes als Middelburg, over de Oosterscheldekering, langs heerlijke badplaatsen… en maakt u kennis met de vele lekkernijen die zo typerend zijn voor Zeeland. De fietsroute eindigt iets over de grens in het prachtige stadje Brugge.

Vond je dit interessant? Ontdek meer