Familievakantie op de fiets. Bezoek steden, stranden en kastelen! - Holland.com
Dutch Bike Tours

Fietsvakantie voor de hele familie

Met de hele familie op fietsvakantie? Beleef met uw kinderen een fantastische vakantie waarbij Hollands glorie iedere dag aan u voorbij komt. Fiets door de duinen langs het strand, door historische binnensteden en langs eindeloze weilanden met kaarsrechte slootjes en schitterende molens. Deze fietstocht begint en eindigt in Haarlem. Onderweg doet u ook onze hoofdstad aan waar u zult merken dat de grote stad ook kinderen veel te bieden heeft. U overnacht in prettige Stayokay’s waar het u aan niets zal ontbreken.

Beperkte beschikbaarheid! Boek nu!

  • Een fietsvakantie voor het hele gezin!
  • Bezoek Haarlem, Amsterdam en het strand.
  • Slaap in uitstekende stayokay’s.

Direct boeken: 8 dagen vanaf € 430,-

Familiefietsvakantie

Tijdens deze achtdaagse familievakantie logeert u in drie prettige stayokay’s zodat u nergens aan hoeft te denken en kunt genieten van uw vakantie. Tijdens het fietsen naar een andere locatie, wordt uw bagage voor u vervoerd. U ontdekt de prachtige steden Haarlem en Amsterdam. Breng een bezoek aan de Noord-Hollandse kust en fietst langs de Zaanse schans.

Slaap in een kasteel

De droom van elke ridder of jonkvrouw: slapen in een heus kasteel! Tijdens deze fietsvakantie kan het. Een van de stayokay’s is namelijk gevestigd in Slot Assumburg.

Steden en stranden

Deze fietsvakantie heeft een mooie balans tussen steden en stranden. U bezoekt het prachtige Haarlem en en wandelt door het oude Amsterdam. Hier zult u merken dat deze steden ook zeker iets voor kinderen te bieden hebben. Daarnaast fietst u langs de kustlijn van Noord-Holland en kunt u even uitwaaien op het strand. Bij mooi weer is een duik in zee zeker aan te raden!

Vond je dit interessant? Ontdek meer