Fietsvakantie: Zeeuwse duinen en Deltawerken Tour - Holland.com
Natuur

Fietsvakantie: Zeeuwse duinen en Deltawerken Tour

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Burgh-Haamstede (Zeeland).
  • Fiets over dammen en dijken.
  • Rust onderweg uit op een terrasje in een van de gezellige Zeeuwse havens.

Direct boeken: 6 dagen, prijs vanaf € 470,-

Zeeland; een uniek stukje Nederland dat bekend staat om z'n mooie vergezichten, heerlijke stranden en prachtige badplaatsjes. Zodra u Zeeland in rijdt zal het vakantiegevoel u overvallen. En wilt u meer dan rust, ruimte en natuur, dan zijn er natuurlijk volop bezienswaardigheden als de Deltawerken of historische stadjes Zierikzee en Willemstad.

De Deltawerken

U begint de fietstocht vanaf Burgh Haamstede, waarna u een bezoek brengt aan de unieke dammen, dijken en sluizen van de Deltawerken. Vervolgens gaat u via het prachtige groene landschap rond  Schouwen-Duiveland naar Goerree-Overvlakke en overnacht u in het bijzondere bedevaartsdorpje Brielle.

Zalig Zeeuws

En zo gaat het verder... langs het Brielse meer met z'n vele vogels, lang de rivier de Spui, door prachtige duinlandschappen en langs unieke weidegebieden met zeldzame vogels. Tot u weer uit kunt rusten in de gezellige cafeetjes en restaurantjes van het volgende typisch Zeeuwse stadje. Kortom, een heerlijk fietstocht vol Zeeuws genieten.

Zeeuwse duinen en Deltawerken Tour

''Het was in een woord: uitstekend. Hele mooie, <b>goed bewegwijzerde routes</b>. Alle hotels waar wij hebben overnacht waren geweldig. Bij een volgende fietsvakantie zullen wij jullie zeker benaderen.''

Lees meer

Vond je dit interessant? Ontdek meer