Holland Sail

Vakantie in Nederland op het water is prachtig! Stap aan boord van één van de authentieke zeilschepen van Holland Sail en laat u betoveren door de rust, ruimte en het gevoel van ultieme vrijheid tijdens een van de prachtige zeiltochten langs pittoreske havenstadjes rond het IJsselmeer en de Waddenzee.

Laad foto's

Holland Sail verhuurt de schepen van haar leden. Deze schepen zijn eigendom van de schippers die vaak zelf aan het roer staan! Momenteel bestaat de vloot uit 29 authentieke Hollandse schepen.

De schepen en schippers van Holland Sail

De schippers van Holland Sail hebben jarenlange zeilervaring en kennen hierdoor alle ins en outs van hun vak. Zij kunnen u de mooiste plekjes van Nederland laten. Deze klassieke schepen behoren tot de Bruine Vloot en zijn vaak al meer dan 100 jaar oud. In vroegere tijden deden ze dienst als vrachtschip. Tegenwoordig zijn veel schepen verbouwd tot vakantieschip waarmee dagtochten en zeilvakanties gemaakt worden. Op de schepen heerst een open en ontspannen sfeer. U mág meevaren en alle kneepjes van het zeilen op grote schepen onder de knie krijgen, maar het hoeft niet. Wilt u liever ontspannen en genieten aan boord, dan kan dat zeker ook.

Holland Sail verhuurt schepen voor 12 tot 35 personen. Zo is er altijd een schip beschikbaar dat aan uw wensen voldoet.

Op zeilvakantie met Holland Sail

Een zeilvakantie is de ideale manier om Nederland te ontdekken. Op één van de prachtige schepen van Holland Sail vaart u over de Waddenzee of het IJsselmeer. Aan het einde van de dag meert u aan in een van de authentieke dorpjes om te genieten van het rumoer op en rond de steiger. Een ervaring om nooit te vergeten!

Meezeilen of schip huren

U kunt een compleet schip afhuren. Dan staat het schip, inclusief de schipper geheel tot uw beschikking. In samenspraak met de schipper bepaalt u het programma. Waar wilt u heen varen? Gaat u zelf koken of kunnen wij dit voor u uit handen nemen? Neem contact op voor een offerte op maat.

Gaat u alleen, met uw partner of een u met een klein gezelschap op vakantie? Boek dan een van de compleet verzorgde zeilvakanties. Kies de periode wanneer u wilt meezeilen en stap aan boord!

Bekijk deze video: Holland Sail