Foto: © bobbyburchphotography via Unsplash

Holland Sail

Vakantie in Nederland op het water is prachtig! Stap aan boord van één van de authentieke zeilschepen van Holland Sail en laat u betoveren door de rust, ruimte en het gevoel van ultieme vrijheid tijdens een van de prachtige zeiltochten langs pittoreske havenstadjes rond het IJsselmeer en de Waddenzee.

Altijd al mee willen varen met een echt zeilschip? Beleef de vakantie waar u altijd al van gedroomd heeft met Holland Sail. Met een vloot van maar liefst 29 authentieke Hollandse schepen, zeer ervaren schippers en een ruim aanbod aan reizen vindt u bij Holland Sail altijd een reis die bij uw wensen aansluit.

  • Uniek! Vaar mee met een klassiek, historisch zeilschip.
  • Ontdek Nederland op haar mooist: vanaf het water!
  • Huur een compleet schip inclusief schipper of boek een volledig verzorgde zeilvakantie.

Actief

Zeil met een traditioneel schip over de Nederlandse wateren

Ga aan boord van een traditioneel zeilschip en ontdek de schoonheid van het Nederlandse waterlandschap

Actief

Zeilvakantie in Nederland

Boek een bed of een privéhut op een van de schepen van HollandSail en ontdek de schoonheid van Nederland vanaf het water.

Zeilschip huren met Holland Sail

Op vakantie met de hele familie, vriendengroep of vereniging? Bij HollandSail huurt u een volledig schip inclusief schipper!

Bekijk deze video: Holland Sail

Vaar mee met een van de unieke historische schepen van Holland Sail

De schippers van Holland Sail hebben jarenlange zeilervaring en kennen hierdoor alle ins en outs van hun vak. Zij laten u met alle liefde de mooiste plekjes van Nederland zien en verwelkomen u graag op hun bijzondere zeilschepen, die soms wel meer dan honderd jaar oud zijn. De schepen deden vroeger dienst als vrachtschip en zijn verbouwd tot comfortabele vakantieschepen.

Op zeilvakantie met Holland Sail

Wat is er nou mooier dan Nederland vanaf het water? Een zeilvakantie is dan ook de ideale manier om Nederland te ontdekken. Met de prachtige schepen van Holland Sail vaart u over de Waddenzee of het IJsselmeer. Aan het einde van de dag meert u aan in een van de authentieke dorpjes om te genieten van het rumoer op en rond de steiger. Een ervaring om nooit te vergeten!

Of u nu veel zeilervaring heeft of weinig, een compleet schip wil afhuren of liever meevaart met een zeilvakantie, bij Holland Sail is iedereen welkom. Wie graag actief mee wil varen is van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Wilt u liever ontspannen en genieten aan boord? Het vakkundige personeel van Holland Sail neemt u graag het werk uit handen, van zeilen tot catering.

Kortingsarrangementen

Holland Sail verhuurt schepen voor 12 tot 35 personen, voor dagtochten en meerdaagse zeilvakanties. Zo is er altijd een schip beschikbaar dat aan uw wensen voldoet. Bovendien heeft Holland Sail speciale kortingsarrangementen voor wie in de lente of de herfst wil meevaren én korting voor families. Ontdek alle arrangementen bij Holland Sail.