Huur een zeilschip bij Holland Sail

97 keer bekeken

2 van 2 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Wilt u Nederland een op een totaal andere manier beleven? Huur een zeilschip om te varen op de Waddenzee of het IJsselmeer. Voor een dagtocht, een week of een weekend. Ontdek de prachtige natuur en authenieke dorpjes rondom de voormalige zuiderzee.

  • Exclusief met uw groep op een schip.
  • Voor een dagtocht, een week of een weekend.
  • Route en programma in overleg, wij maken uw reis op maat!

Zeilen met de Bruine Vloot

In de dorpen rond het IJsselmeer en de Waddenzee vindt u in de havens de schepen van de bruine vloot. Vaak meer al 100 jaar oud en na een lang en intensief leven als werkschip zijn deze parels nu omgebouwd tot vakantieschip. Met behoud van de sfeer van vervlogen tijden, maar het comfort van nu kunt u genieten van het buitenleven. Hijs de zeilen en voel de wind door uw haren terwijl u het avontuur tegemoet vaart. Zeilervaring is niet nodig, maar een beetje hulp wordt gewaardeerd.

Zeilschip huren

Holland Sail beschikt over 29 prachtig gerestaureerde zeilschepen. Klippers, stevenaken, tjalken en schoeners die u kunt huren voor een heerlijke zeilvakantie. Er is altijd wel een schip beschikbaar voor uw groep of familie. Een schip huren kan al vanaf 10 personen. De schepen van Holland Sail hebben 12, 20, 30 of zelfs 35 bedden! Hierdoor heeft u een schip exclusief voor uw groep en staan de schipper en matroos tot uw dienst. In overleg met de groep wordt de route en bestemming bepaald. Er is van alles mogelijk!

Varend vakantiehuis

Een schip huren heeft vele voordelen. U neemt namelijk uw complete vakantiehuis met u mee! De bedden zijn bij aankomst aan boord al opgemaakt. In overleg kunt u kiezen voor totale verwennerij en zorgt Holland Sail voor uw eten en drinken aan boord. Uiteraard kunt u ook zelf boodschappen doen en aan boord heerlijke maaltijden bereiden. In de plaatsen waar de nacht wordt doorgebracht, zijn ook diverse horecagelegenheden gevestigd. Vaar waar de wind u brengt, geniet van het uitzicht en het ultieme gevoel van vrijheid.

Geen heel schip huren?

Bent u met een kleiner gezelschap, maar wilt u wel de ervaring van het zeilen beleven? Monster dan aan op een van de meezeilreizen. Hier huurt u een bed of een hut en zeilt u met anderen aan boord. Speciaal voor alleenstaanden, eenoudergezinnen, stellen of kleinere groepen.

Bekijk de schepen

Zeilt u mee?

Ga op zeilvakantie met uw familie, vrienden of collega's en stel zelf uw zeiltocht samen.

Plan uw zeilreis
Ontdek meer in de omgeving
Zeilschip huren met Holland Sail
Adres: 
Stationsplein 3
1601EN Enkhuizen