Boek uw ideale vakantiehuis bij Belvilla

18 van 24 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Met een vakantiehuis van Belvilla bent u verzekerd van een geslaagde accommodatie. Belvilla heeft een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg in het voor- of najaar of een echt thuis in de gezellige decembermaand.

  • Winnaar Zoover Awards 2017.
  • Luxe vakantiewoningen.
  • Last minute aanbiedingen.

Het voordeel van een vakantiehuis is dat u heerlijk kunt ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. U kunt ervoor kiezen om uit eten te gaan maar het zelf maken van een maaltijd in de goed uitgeruste keuken behoort ook tot de mogelijkheden.

U kunt kiezen voor een vakantiehuis op een vakantiepark en daar gebruik te maken van alle faciliteiten of kies juist een sfeervolle op zichzelf staande vakantiewoning om meer in contact met de lokale bevolking te komen om zo de sfeer van de regio of dorp op te kunnen snuiven. De huiseigenaar of beheerder is vaak discreet ter plaatse uw aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Onze keuze vakantiehuizen in Nederland

Hotel De Blanke Top

Op de top van de duinen in Cadzand staat dit heerlijke kusthotel. Kom volledig tot rust in deze romantische setting.

Sea Lodges Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek vakantiepark, gelegen in de duinen van de bruisende badplaats Bloemendaal aan Zee. Het ligt op een steenworp afstand van zee, strand en gezellige strandtenten.

Recreatiepark de Noordwijkse Duinen.

Overnacht in een sfeervol vakantiehuisje midden in de duinen aan de Zuid-Hollandse kust.