Arrangement Koninklijk Den Haag en Delft - Holland.com
Koninklijk Nederland

Arrangement Koninklijk Den Haag en Delft

Wilt u tijdens uw verblijf in Nederland als een vorst behandeld worden? Boek dan het Koninklijk Arrangement Den Haag/Delft. U overnacht in het hart van Den Haag, perfecte uitvalsbasis om alle koninklijke highlights van Den Haag en het nabijgelegen Delft te ontdekken.

  • Geniet van een luxe arrangement inclusief toegangskaartjes voor vier koninklijke bezienswaardigheden.
  • Ervaar de koninklijke allure van Den Haag.
  • Ontdek Delft, de stad van Willem van Oranje.

Het arrangement

Het Koninklijk Arrangement bestaat uit een overnachting met een luxe ontbijt, culinair driegangen diner/high wine en entreetickets voor Galerij Prins Willem V, Royal Delft, Museum Prinsenhof Delft en de Oude en Nieuwe Kerk in Delft.

Boek nu in Hotel des Indes of Hotel Carlton Ambassador

Twee koninklijke steden in één

Van Paleis Noordeinde, het werkpaleis van Koning Willem-Alexander tot het Binnenhof, het Nederlandse centrum van de macht, het ligt allemaal op loopafstand van Hotel Carlton Ambassador. In het arrangement zit een toegangskaartje voor Galerij Willem V, dat Prins Willem V van Oranje-Nassau  in de achttiende eeuw liet bouwen voor zijn indrukwekkende verzameling schilderijen. Ook vandaag de dag kunt u hier meesterwerken van schilders als Rubens en Steen bewonderen.

Op nog geen kwartier rijden vindt u Delft, de stad van ‘vader des vaderlands’ Willem van Oranje. Bezoek Museum Prinsenhof Delft, hét museum over Willem van Oranje, de voorvader van het Nederlandse Koningshuis. Het is ook de plek waar hij in 1584 werd doodgeschoten. De kogelgaten in de muur zijn nog steeds te zien. Vlakbij Museum Prinsenhof Delft vindt u de Oude en Nieuwe Kerk. De Nieuwe Kerk is de locatie van de graftomben voor het Koninklijk Huis. U kunt hier ook het indrukwekkende praalgraf van Willem van Oranje bewonderen. In de Oude Kerk liggen beroemde Nederlanders zoals Johannes Vermeer begraven. Sluit uw dag af bij Royal Delft, met het wereldberoemde Delfts Blauwe porselein. Ontdek het geheim achter dit prachtige handgeschilderde aardwerk bij Royal Delft en zie de meesterschilders aan het werk.

De toegangstickets voor Galerij Prins Willem V, Museum Prinsenhof Delft, Royal Delft en de Oude en Nieuwe Kerk zijn inbegrepen bij het arrangement.

Boek nu in Hotel des Indes of Hotel Carlton Ambassador

Royal

Koninklijk Nederland

Lees alles over het Huis Oranje-Nassau.

Vond je dit interessant? Ontdek meer