Joyce Vieveen - Holland.com
Aangenaam!

Joyce Vieveen

Naam: Joyce Vieveen
Plaats: Den Haag (met kinderen)
Mijn tip: Boerderij 't Geertje

"Een dag op stap met de kids, dat is toch genieten!"

Als moeder van jonge kinderen kijk ik goed of er op mijn vakantiebestemming genoeg te beleven is voor de kids. Een heerlijk strand waar ze lekker kunnen ravotten of een mooi zwembad voor urenlang spetterplezier. Zelf vind ik het leuk om een historische stad te bezoeken, liefst dicht bij de kust. Lekker struinen door oude straatjes, beetje cultuur oppikken en als afsluiter heerlijk nagenieten op een terrasje.

Den Haag met kinderen

In Den Haag ga ik graag naar Drievliet; een attractiepark waar de kinderen zich elke keer weer kunnen vermaken. Ook mooi is het bos bij Meijendel, zeker in de herfst, wanneer de bomen hun mooie kleuren krijgen. Met de kinderen gaan we dan eikeltjes en kastanjes zoeken; altijd een succes! In het voorjaar is boerderij 't Geertje in Zoeterwoude een aanrader met de kids. Ze mogen dan de pasgeboren lammetjes de fles geven en ze kunnen er een heerlijk ambachtelijk gemaakt ijsje eten.

Mijn tip

Pak de fiets! Maak een mooie fietstocht door het Groene Hart en eindig de tocht bij Boerderij 't Geertje. Vul je picknickmand aan met ambachtelijke producten uit het winkeltje en huur een roeibootje. Ideaal voor een heerlijke picknick in de buitenlucht.

Joyce is onze webmanager die zorgt dat de site optimaal functioneert. Daarnaast houdt zij de mensen op de hoogte via nieuwsbrieven en leuke tips.

}">