Karoline Baracho - Holland.com
Aangenaam!

Karoline Baracho

Naam: Karoline Baracho
Plaats: Den Bosch
Mijn tip: Heerlijk winkelen en dineren in het hart van Den Bosch!

“Geniet van al het moois wat Den Bosch te bieden heeft”

Als ik een stedentrip boek met mijn vriend of vriendinnen, kijk ik altijd naar welke highlights er te vinden zijn in een stad. Wat moeten wij echt gezien hebben? Daarnaast wil ik ook altijd een middag winkelen in de stad. Zo zoek ik bijvoorbeeld of er leuke, lokale winkels zijn waar ze spullen verkopen uit de regio en kijk ik welke restaurants goed staan aangeschreven, want: van winkelen krijg je honger!

Slenteren in Den Bosch

Den Bosch is een prachtige, pittoreske stad waar u veel historische gebouwen kunt vinden. In deze stad kunt u cultuur en shoppen zeer goed combineren. Bekijk eerst de Sint Janskathedraal, of de verschillende musea die zich in het centrum bevinden en wandel vervolgens de winkelstraat in. In het centrum van Den Bosch vindt u veel aanbod, variërend van ketens tot kleinschalige en meer luxueuze winkels.

Na een dag van de stad te hebben genoten, is het vinden van een goed restaurant ook belangrijk. In Den Bosch kunt u alles vinden wat u maar wenst! Op de Bossche Markt vindt u talloze bars en restaurants mét uitzicht op het historische stadhuis van Den Bosch waar nog veel evenementen worden georganiseerd. Of verken de Korte Putstraat, een culinair en befaamd straatje met diverse restaurants en geniet van de Bossche sfeer!

Mijn tips

  • Bezoek het Stedelijk Museum of het Noordbrabants Museum in Den Bosch als u een echte kunst liefhebber bent of als u meer wil leren over Noord-Brabant.
  • Je kan Den Bosch niet bezoeken zonder hun bekendste lekkernij te proberen, namelijk de Bossche bol! De Bossche bol is een grote roomsoes omhuld door chocola.. om je vingers bij af te likken!

Karoline Baracho is onze Web Manager. Zij is verantwoordelijk voor het beheren en plaatsen van content op de website en zorgt er daarnaast ook voor dat de website optimaal functioneert!  

Vond je dit interessant? Ontdek meer