Ralph van Riet - Holland.com
Aangenaam!

Ralph van Riet

Naam: Ralph van Riet
Plaats: Leiden
Mijn tip: uitzicht vanaf de Burcht in Leiden

“Het is leuk je als toerist te gedragen en nieuwsgierig te zijn. Ook in eigen land."

Ik maak graag stedentrips met vrienden, waarbij we in een lang weekend zoveel mogelijk mee willen maken. Naast cultureel willen we dan ook natuurlijk weten wat voor een nachtleven een stad te bieden heeft. Deze citytrips wissel ik graag af met wat rustigere vakanties met mijn vriendin en dochtertje, waarbij we graag gaan wandelen, winkelen en lekker eten.

Ontdek Leiden

Leiden als stad kan ik zeer aanbevelen. Het is een soort Amsterdam in het klein met veel leuke terrasjes en mooie oude straatjes met grachten. Als je in Leiden bent, dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan de Burcht. Dit is een middeleeuwse fort dat middenin de stad ligt op een prachtige groene heuvel. Vanaf hier heb je een prachtig panorama uitzicht over de stad. Voor een drankje kun je aan de voet van de Burcht terecht bij Koetshuis de Burcht, maar ik haal ook graag een speciaal biertje bij de bierwinkel in de Hartesteeg een aantal straten verderop.

Mijn tip:

'Een bezoek aan Leiden is niet compleet zonder te genieten van het uitzicht vanaf de Burcht.'

Ralph is de conversiespecialist, die holland.com en alles wat er te halen en beleven valt zo aantrekkelijk mogelijk maakt. En dat doet hij met een hoop levendigheid!

}">