AIFW Amsterdam - Holland.com
Foto: © Team Peter Stigter
Evenement

AIFW Amsterdam

3 sep 2020 - 6 sep 2020, Amsterdam

Ook al zijn steden als Parijs en Milaan bekender als het gaat om mode... Nederland speelt inmiddels ook een flinke rol in de wereld van fashion-design. Dat bewijst de Amsterdam International Fashion Week, die elk jaar twee keer plaatsvindt in Amsterdam.

Downtown

Naast de grote modehuizen, die inmiddels ook graag aanwezig zijn in Amsterdam, wordt er ook volop aandacht besteed aan jong talent. Buiten de vele catwalkshows, die vooral op uitnodiging zijn, is er ook het Downtown evenement, met verschillende exposities, feesten en andere happenings op het gebied van mode.

Locatie

De AIFW Amsterdam wordt gehouden op het Westergasterrein, maar zoals gezegd kunt u er vanuit gaan dat er overal in Amsterdam activiteiten zijn gericht op mode. Indien uw hart sneller gaat kloppen van mode dan is dit het evenement dat u wilt bijwonen.

Verblijf in Amsterdam

Combineer Amsterdam International Fashion Week met een lang weekend in deze historische wereldstad. Het oude centrum met grachten, grachtenpanden en pleinen uit de 17e eeuw heeft een unieke sfeer. Maar de stad is tegelijkertijd modern en internationaal. U vindt in Amsterdam een groot aanbod aan hotels, van grote en moderne hotels tot sfeervolle boutique hotels.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: