Deventer Boekenmarkt - Holland.com
Evenement

Deventer Boekenmarkt

2 aug 2020, Deventer

In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Door het groot aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

  • Bezoek de grootste boekenmarkt van Europa.
  • Meer dan 850 kramen op 6 kilometer markt.
  • Van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.

Van poëzie tot strips

De Deventer Boekenmarkt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwali­teit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. Om de bezoekers wegwijs te maken in de grote verschei­denheid van het aanbod verschijnt het handzame Deventer Boekenmarktboekje met alle deelnemers, specialisaties en plattegronden.

Overige activiteiten

De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, monumen­tale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement vol sfeer, variatie en kwaliteit. Tevens is er een uitgebreid programma met muziek, straattheater, kunst en exposities.

Overnachten in Deventer

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Deventer vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: