Foto: © CC-NC Maurice Haak (Haags Uitburo)
Evenement

Festival Classique

14 jun - 23 jun, Scheveningen

10 van 15 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Geniet van klassieke muziek in een prachtige omgeving. Scheveningen transformeert in een groot openlucht concertzaal voor het Festival Classique.

  • Geniet van klassieke muziek op en rond het centrale plein in Scheveningen.
  • Gratis evenement en activiteiten.
  • Magische atmosfeer op een unieke locatie.

Klassieke muziek voor iedereen

Festival Classique laat zien dat klassieke muziek een verrijking is voor iedereen. Het biedt een uniek programma om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met klassieke muziek. De programma's en locaties zijn anders dan anders. Op plekken waar u het niet verwacht, zo biedt het festival een een totaalbeleving. Laat u verrassen door de versschillende kunstvormen zoals dans, theater, film en klassieke muziek.

Gratis genieten

Naast de betaalde concerten waarvoor u kaarten online of aan de festivalkassa kunt kopen, zijn er in het weekend gratis concerten op het Gevers Deynootplein te bezoeken. Deze concerten zijn geschikt voor de hele familie.

Overnachten in Scheveningen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Scheveningen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.