Foto: © Nederlands Film Festival | Desiree Schippers
Evenement

Nederlands Film Festival

25 sep - 3 okt, Utrecht

22 van 23 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Bekijk een grote variëteit aan Nederlandse films op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Van enorm beroemd tot bijzonder obscuur en van speelfilms en documentaires tot korte films en tv-producties: ruim 150.000 mensen bekijken meer dan 400 korte en lange films op vijftien locaties.

  • Zie films van alle soorten en maten.
  • Al sinds de jaren 80 hét festival van de Nederlandse filmcultuur.
  • Wees getuige van de uitreiking van de unieke Gouden Kalveren.

Publiek Film Festival

Het Nederlands Film Festival wordt bezocht door filmwetenschappers, studenten, producenten, regisseurs en filmmakers, programmeurs, geschiedkundigen en natuurlijk het grote publiek. Naast honderden films organiseert het festival ook talkshows, seminars en discussies. Hoogtepunt is de avond waarop de felbegeerde Gouden Kalveren worden uitgereikt.

Films en Utrecht

Het Nederlands Film Festival in Utrecht is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in films. Het is het belangrijkste evenement binnen de Nederlandse filmindustrie. Het festival vindt plaats in het centrum van Utrecht en is eenvoudig te combineren met allerlei culturele hoogtepunten in de buurt.

Overnachten in Utrecht

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Utrecht vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.