Foto: © Oerol Festival
Evenement

Oerol Festival

12 jun - 21 jun, Midsland

7 van 9 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Zuid Midslandweg 4
8891GH Midsland

Tijdens het Oerol Festival verandert het hele eiland Terschelling in een podium voor theatershows, muzikale optredens en straattheater. Schuren, hutjes en zelfs duinpannen maken deel uit van het festivalterrein. Oerol gaat de hele dag door en duurt in totaal tien dagen.

  • Terschelling verandert tijdens Oerol in één groot podium.
  • Theatervoorstellingen op het strand, in het bos of gewoon op straat.
  • Sinds 1982 en inmiddels een internationaal fenomeen.

Terschelling Festivaleiland

Er zijn niet veel festivals die een heel eiland in beslag nemen, maar Oerol doet dat wel. De inwoners, bars en kroegen op Terschelling doen mee aan de festiviteiten. Artiesten, muzikanten en toneelschrijvers zorgen voor een verrassend programma.

Oerol is meer dan alleen plezier: het festival speelt een belangrijke rol bij het coachen van theatermakers en helpt hen om hun talent te ontwikkelen.

Culturele Ontmoetingsplaats

Oerol is een perfecte ontmoetingsplaats waar professionals collega's uit de sector kunnen ontmoeten, waar bezoekers nieuwe shows kunnen zien en waar theatermakers nieuwe talenten kunnen ontdekken. Kortom: het festival is een cultureel festijn voor iedereen.

Overnachten op Terschelling

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? Op Terschelling vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.