Evenement

PAN Amsterdam

17 nov - 24 nov

30 van 48 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Elk jaar in november, wordt in de RAI in Amsterdam de PAN georganiseerd: een mekka voor kunstliefhebbers met een eigen stijl. Bijzonder aan de PAN Amsterdam is het feit dat je een reis door de tijd maakt van alle mogelijke kunst en design.

  • Een van de grootste kunstbeurzen van Nederland.
  • Unieke kunstobjecten van uit de oudheid tot aan moderne kunst.
  • De kunstwerken zijn goedgekeurd door circa 80 onafhankelijke kunstexperts.

Oud & nieuw

Van beelden uit de oudheid tot designobjecten van deze tijd en van hedendaagse fotografie tot oude meesters. Op één dag, onder één dak ziet u heden en verleden weerspiegeld in de mooiste kunst. En wilt u een kunstwerk kopen, dan kan dat hier uiteraard ook.

Kopen met garanties

Alle kunstwerken worden vooraf uitgebreid gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie door een team van tachtig experts. Op die manier kunt u kopen met een gerust hart. Niet voor niets komen jaarlijks zo'n 50.000 kunstliefhebbers, -verzamelaars en -handelaren af op de PAN Amsterdam.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen