PINKPOP - Holland.com
Foto: © Bart Heemskerk
Evenement

PINKPOP

19 jun 2020 - 21 jun 2020, Landgraaf

Het grootste openluchtfestival van Nederland vindt jaarlijks plaats in Landgraaf. PINKPOP is een meerdaags evenement met verschillende podia waar (inter)nationale artiesten spectaculaire shows geven. Het festival raakt bijna ieder jaar uitverkocht.

  • Bezoek het langstlopende openluchtfestival in Europa
  • Op het podium internationale artiesten
  • Blijf slapen op de festivalcamping

Hoogtepunten van PINKPOP

De geweldige lijst met muzikanten die op PINKPOP hebben opgetreden sinds de eerste editie in 1970 laat wel zien hoe bijzonder dit festival is. Bruce Springsteen, de Foo Fighters, Fleetwood Mac, de Dire Straits, Pearl Jam, Golden Earring, de Red Hot Chili Peppers en vele anderen hebben op PINKPOP gestaan. Het is niet alleen het grootste openluchtfestival van Nederland, maar ook het langst bestaande festival ter wereld.

Feesten en Kamperen

Een andere geweldige kant van PINKPOP is de festivalcamping die aan al uw behoeften en eisen, en die van 50.000 andere festivalgangers, voldoet. Hierdoor kunt u feesten en genieten van de beste concerten, en tussendoor even een dutje doen.

Overnachten in Landgraaf

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Landgraaf vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: