Foto: © Alwin Kroon
Openbaar vervoer

Amsterdam Travel Ticket

Bezoekt u Amsterdam voor 1 of meerdere dagen en reist u vanaf Schiphol? Dan is het Amsterdam Travel Ticket dé ideale manier om uw vervoer naar en in Amsterdam in één keer te regelen. Niet alleen biedt het ticket u gebruiksgemak, u bent ook voordeliger uit.

  • Het Amsterdam Travel Ticket is de makkelijke en voordelige manier om naar en in Amsterdam te reizen.
  • U reist 2e klas met de trein onbeperkt tussen Schiphol Airport naar elk station in Amsterdam, Amsterdam Airport Express (bus 397) en Niteliner (bus N97) tussen Schiphol Airport en Amsterdam.
  • U kunt onbeperkt reizen op elke tram, bus, metro en veerdiensten van GVB in Amsterdam.
  • Samen met het ticket ontvangt u een handige plattegrond met alle highlights van Amsterdam.

Koop uw tickets!

Alles-in-één ticket

Het openbaar vervoer is de ideale manier om Amsterdam te bereiken én de mooiste attracties van deze stad te ontdekken. Met het handige alles-in-één Amsterdam Travel Ticket reist u onbeperkt met de trein van NS vanaf Schiphol Airport naar elke gewenst station in Amsterdam en de Amsterdam Airport Express (bus 397) en Niteliner (bus N97), beiden van Connexxion. Daarnaast kunt u dan in Amsterdam onbeperkt gebruik maken van elke tram, bus, metro en veerdiensten van GVB (openbaar vervoernetwerk Amsterdam). NB: Het ticket is niet geldig op de bussen van de andere vervoerders Connexxion (behalve bus 397 en N97), EBS en Arriva.

1, 2 of 3-daags ticket

Het Amsterdam Travel Ticket is verkrijgbaar in drie varianten namelijk voor 1, 2 of 3 dagen. Voor 1 dag betaalt u 17 euro, voor een 2-daags ticket betaalt u 22,50 euro en voor een 3-daags ticket betaalt u 28 euro. Daarmee koopt u niet alleen veel gebruiksgemak, maar bent u in de meeste gevallen ook voordeliger uit vergeleken met losse vervoerskaartjes.

Koop uw ticket op Schiphol

Het Amsterdam Travel Ticket is verkrijgbaar op verschillende verkooppunten op Schiphol Airport, te weten: NS Tickets & Service balie (centrale hal, Schiphol Plaza), AKO winkels en de Holland Tourist Information balie (aankomst hal 2, Schiphol Plaza) en de mobiele Informatiebus op busplatform B9. Het ticket is ook verkrijgbaar bij diverse hotels en de GVB Tickets & Info balies in Amsterdam.

Reizen met het ticket

Met het Amsterdam Travel Ticket reist u onbeperkt met de trein (2e klas) vanaf Schiphol Airport naar elk station in Amsterdam en de Amsterdam Airport Express (bus 397) en Niteliner (bus N97). Het ticket is onbeperkt geldig op alle trams, bussen, metro’s en veerdiensten van GVB (Amsterdam vervoerbedrijf). Het Amsterdam Travel Ticket is een papieren chipkaart. Hiermee checkt u aan het begin van iedere reis in en aan het eind van iedere reis uit. Dit doet u per vervoerder. Vergeet u dit vooral niet! Het ticket is geldig vanaf de eerste check-in tot 04.00 uur na de laatste geldigheidsdag.

Goed te weten: op de plattegrond die u bij uw ticket krijgt wordt ook uitgelegd hoe u met uw ticket reist in het openbaar vervoer én vindt u er alle highlights van Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Openbaar vervoer in Nederland is makkelijk en comfortabel. Reis met de trein, bus, tram, metro of pont naar uw bestemming.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

}">