De gezichten achter Holland.com

In Nederland is er altijd iets nieuws te beleven. Een nieuwe expositie in het Van Gogh Museum of een nieuwe fietsroute over de Veluwe. Daarom zijn we met ons team op het hoofdkantoor in Den Haag en samen met onze Holland Ambassadeurs, elke dag bezig met Holland.com.

Wij zijn de mensen die u dag in dag uit, met veel plezier, voorzien van de beste en leukste informatie voor uw heerlijke vakantie in Nederland. Aangenaam! 

Al sinds 1968 het officiële toeristenbureau van Nederland 

Heeft u plannen om naar Nederland te komen? Kom dan eerst naar Holland.com. Want hier vindt u alles wat u wilt weten over Nederland voor een ideale vakantie. Over de steden, de natuur, de kust en het weer. In meer dan 1500 artikelen en in 11 talen vertellen wij u alles over Nederland.

Laat u inspireren door de verhalen op onze website en boek accommodatie die past bij uw vakantie. Wilt u overnachten in een vakantiehuisje aan de kust of verblijft u liever in een mooi hotel in hartje Amsterdam? En boek voor vertrek alvast uw toegangskaarten voor bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Dan profiteert u van korting en vermijdt u lange wachttijden tijdens uw vakantie.

Lees meer over de samenwerking met onze partners.

Boek bij de experts