Tessa Dirks

539 keer bekeken

0 van 1 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Tessa Dirks

Tessa, onze social media specialist, houdt dagelijks contact met de communities van Holland.com via kanalen als facebook, twitter, google+ etc.

Lees meer
Naam: Tessa Dirks
Plaats: Middelburg
Mijn tip: De markt in Middelburg en het strand bij Vlissingen.
© Tessa Dirks

“Wonen in Middelburg geeft me elke dag opnieuw het gevoel dat ik een beetje op vakantie ben.”

Jarenlang woonde ik in verschillende grote steden in Nederland, maar sinds kort in de mooie, historische stad Middelburg in Zeeland. En dat geeft me dagelijks het gevoel dat ik toerist ben in mijn eigen land.  Zo kan ik heerlijk tot rust komen op de langgerekte, rustige stranden van Vlissingen en ontdek ik telkens iets nieuws in de oude binnenstad van Middelburg.

Vakantiegevoel in Zeeland

Na het werk vlug een duik nemen in zee en vervolgens een lekker Hollands visje te eten, terwijl ik kijk naar de zonsondergang. Dat is voor mij het ultieme vakantiegevoel… maar dan op een normale werkdag! Dit soort heerlijke zomeravonden aan het strand in Vlissingen zijn uiteraard ook een echte aanrader voor elke toerist. Combineer dit met een bezoek aan de binnenstad van Middelburg, één van de zeven mooiste monumentensteden van Nederland, en je hebt de ideale vakantiedag te pakken.

Mijn tip:

Neem een drankje op één van de vele terrasjes op de Markt en geniet van het uitzicht op het 15e eeuwse stadhuis. Prachtig!

Tessa, onze social media specialist, houdt dagelijks contact met de communities van Holland.com via kanalen als facebook, twitter, google+ etc.

Zeeland

Hier vind je de perfecte combinatie van prachtige stranden, historische dorpjes en lokale culinaire hoogstandjes.

Lees meer

Ontdek meer in de omgeving
Tessa Dirks