Last minute naar Nederland

13 van 23 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Nederland mag dan misschien niet het grootste land zijn het heeft wel ongelooflijk veel te bieden. Dus bent u toe aan een vakantie, dan biedt Nederland alles wat u zich kunt wensen. Schitterende historische steden, uitgestrekte bollenvelden, fraaie stranden… Kortom, in Nederland vindt u alles wat u zoekt voor een heerlijke last minute vakantie.

  • Grachten, musea, bloemen en strand; ontdek de veelzijdigheid van Nederland.
  • Ga heerlijk uitwaaien langs de kust en geniet van honderden kilometer strand en schitterende eiland.
  • Vakantiewoningen, hotels, bed & breakfasts; ontdek de vele accommodaties die u voor een last minute kunt boeken.

Last minute stedentrip

Geniet van historische steden als Amsterdam Den Haag of Maastricht tijdens een last minute reisje naar Nederland. U kunt er genieten van prachtige musea, eeuwenoude architectuur en volop gezelligheid. Maak een rondvaart over de grachten, ga heerlijk uit eten en geniet van de schitterende musea. Bovendien kunt u last minute vaak genieten van voordelige tarieven in de hotels.

A train leaves a Station

Last minute naar de natuur

Houdt u meer van de natuur? Ook dan valt er tijdens een last minute reis naar Nederland veel te genieten. Ga heerlijk fietsen, wandelen of  kanoën in natuurgebieden als de Oostvaardersplassen en Nationaal Park de Hooge Veluwe en wellicht spot u zelfs de ‘grote vijf’  (ree, edelhert, wild zwijn, zeehond en bever). En, zeker als u flexibel bent in uw planning, kunt u last minute vaak genieten van de mooiste aanbiedingen op vakantiehuisjes in Nederland.

Last minute naar de kust

Schijnt de zon nog even? Ga dan heerlijk uitwaaien langs de Nederlandse kust of op de Wadden-eilanden. Nederland telt honderden kilometers strand met vaak schitterende duingebieden die bekend staan om hun unieke flora en fauna. Kies voor badplaatsen als Scheveningen en Zandvoort, of voor voor de rustiger stranden van  Zeeland en de Waddeneilanden. U vindt er prachtige stranden, leuke badplaatsen en gezellige strandpaviljoens. Bovendien is de Nederlandse kust het hele jaar door heerlijk en vindt u last minute vaak mooie deals voor de leukste vakantiehuizen aan de kust.

Transport

Wilt u Nederland echt ontdekken, dan is vervoer natuurlijk onmisbaar. U kunt gebruik maken van het goed geregelde openbaar vervoer, maar ook kunt u een fiets of een auto huren om op eigen gelegenheid op pad te gaan. De wegen zijn in Nederland goed onderhoud en goed bewegwijzerd.

Accommodatie

Waar u ook wilt verblijven in Nederland, er is altijd een geschikte accommodatie te vinden. Of u nu houdt van een comfortabel hotel, een vakantiehuisje, een camping of een bed & breakfast; onze partners bieden precies wat u zoekt. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale accommodatie hier!

Boek een Bed and Breakfast

Overnacht in een B&B en geniet van een unieke ervaring op de mooiste locaties in Nederland. De lokale tips van uw gastheer of vrouw maken uw verblijf nog leuker!