Kaart van Nederland

118 van 195 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Van Groningen in het Noorden tot Limburg in het Zuiden, Nederland heeft voor iedereen wat wils. Wij hebben de mooiste plekken om te bezoeken en leukste activiteiten voor u op een rijtje gezet. Ontdek de hoogtepunten op de kaart van Nederland en plan uw vakantie.

Kaart van Nederland
Kaart van Nederland

Kaart van Nederland

Lees meer
  • Plan uw vakantie naar Nederland.
  • Ontdek de hoogtepunten van Nederland op de kaart.
  • Bekijk de kaart met Nederlandse steden.

Korte afstanden

Bij het plannen van uw vakantie in Nederland is het altijd handig om een kaart bij de hand te hebben. Nederland is een klein land, waardoor afstanden tussen steden en locaties makkelijk te overbruggen zijn en Nederland ideaal is om met de auto te verkennen. Ook is Nederland met meer dan 32.000 kilometer een echt fietsland vol mooie fietsroutes.

VVV-kantoren

Bijna elke stad of gemeente in Nederland heeft zijn eigen VVV-kantoor. De medewerkers van het VVV-kantoor helpen u graag met tips voor leuke attracties, restaurants en accommodaties. Ook hier kunt u terecht voor (gratis) kaarten en plattegronden met wandel-, fiets- en autoroutes.

Overnachten in Nederland

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Nederland vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Veelgestelde vragen