KLM

113 van 138 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, KLM, is de grootste Nederlandse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis de luchthaven Schiphol Airport bij Amsterdam. KLM vliegt dagelijks van en naar vele bestemmingen over de hele wereld en vervoert jaarlijks ruim twintig miljoen passagiers. 

  • KLM staat voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij.
  • KLM is de bekendste luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Schiphol Airport.
  • Boek uw vlucht naar Amsterdam met KLM en geniet van de service en entertainment aan boord.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM)

Op 7 oktober 1919 werd De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, KLM, opgericht voor Nederland en haar toenmalige koloniën. Vandaag de dag is KLM niet alleen de bekendste vliegtuigmaatschappij van Nederland maar ook de oudste die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. KLM maakt sinds de fusie van 2004 onderdeel uit van de AIR FRANCE KLM groep.

Aan boord

Aan boord wordt u bediend door de stewards en stewardessen die er ten alle tijden voor zorgen dat u een fijne en comfortabele vlucht heeft. KLM werkt samen met Nederlandse koks en designers in het samenstellen van de maaltijden en servies dat aan boord wordt gebruikt. Zo begint uw vakantie al op het moment dat u aan boord stapt.

Tijdens de vlucht hoeft u zich ook zeker niet te vervelen. Zo kunt u het eigen KLM magazine, Holland Herald, lezen vol leuke en afwisselende (reis)inspiratie. Ook beschikt u over een persoonlijk entertainment systeem met een selectie van films, series, muziek cd’s en radio.

Amsterdam Airport Schiphol

Ontdek wat Schiphol reizigers allemaal heeft te bieden.