Vervoer naar Nederland

Overige vliegvelden in Nederland

Naast Amsterdam Airport Schiphol  kunt u ook aankomen en vertrekken vanaf Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport. Lees hier meer informatie over deze vliegvelden, ligging en bereikbaarheid.

  • In Nederland zijn er naast Amsterdam Airport Schiphol 4 andere vliegvelden waar u heen kunt vliegen voor uw vakantie naar Nederland.
  • Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegveld in Nederland en ligt centraal in Zuidoost-Brabant.
  • Vliegt u via Rotterdam The Hague Airport, dan arriveert u in het hartje van de Randstad.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegveld in Nederland. Dagelijks arriveren er vluchten op Eindhoven Airport vanuit bekende Europese steden zoals Marseille, Barcelona, Berlijn, Dublin en London.

Bereikbaarheid en ligging Eindhoven Airport

Eindhoven is een centraal gelegen vervoersknooppunt in Zuidoost- Brabant. De afstand tussen het centrum van Eindhoven en de luchthaven is 9 kilometer. Met de auto is het ongeveer een kwartier rijden. Daarnaast is er ook een regelmatige busverbinding tussen de luchthaven en het centrum. De AirExpressBus biedt een lijndienst aan tussen Eindhoven Airport, Den Bosch (30 min), Utrecht (1 uur) en Amsterdam (1,5 uur).

Eindhoven Airport is de ideale luchthaven voor uw vakantie in het zuidelijke deel van Nederland. Binnen 30 minuten staat u in de twee andere bekende Brabantse steden Den Bosch en Tilburg en binnen 1 uur drinkt u een kopje koffie in Breda. Als u vanaf Eindhoven verder doorrijdt naar het zuiden, bent u binnen 1 uur in de gezellige stad Maastricht.

Rotterdam The Hague Airport

Dagelijks arriveren vluchten vanuit een groot aantal Europese steden op Rotterdam The Hague Airport, onder meer vanuit London, Rome, Madrid en Barcelona. Transavia en British Airways zijn de grootste gebruikers van deze luchthaven.

Bereikbaarheid en ligging Rotterdam The Hague Airport

De luchthaven heeft een zeer centrale ligging. Met de auto bent u in 15 minuten in het centrum van Rotterdam en in 30 minuten in het centrum van Den Haag. Daarnaast is er vanaf de luchthaven ook een goede verbinding met het openbaar vervoer naar de steden. Vliegen op Rotterdam The Hague Airport  heeft als voordeel dat u arriveert in het hart van de Randstad én direct kunt genieten van uw stedentrip in Rotterdam of Den Haag. Ook steden zoals Delft, Leiden en kaasstad Gouda liggen binnen handbereik.

Groningen Airpoirt Eelde

Groningen Airport Eelde is uitgegroeid tot een internationale luchthaven en is gelegen op steenworp afstand (15 kilometer) van de stad Groningen. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is er een goede verbinding vanaf de luchthaven naar het centrum van Groningen.

Bereikbaarheid en ligging Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is dé ideale luchthaven voor een vakantie in alle noordelijke bestemmingen van Nederland. Zo staat u binnen 1 uur in de bekende noordelijke steden Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Ook de andere noordelijke provincies (Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland) liggen op maximaal één uur reizen vanaf deze luchthaven.

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is gelegen in het zuiden van Nederland. Er zijn verschillende buslijnen die zorgen voor een goede verbinding tussen de luchthaven en de omliggende steden Maastricht en Sittard.

Bereikbaarheid en ligging Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is het ideale startpunt voor uw vakantie in de provincie Limburg. Er is een goede verbinding tussen de luchthaven en omliggende steden zoals Maastricht en Sittard. Binnen 15 minuten staat u in het centrum van Maastricht en kunt u aanschuiven op een van de gezellige terrasjes op het Vrijthof. Ook het bijzondere stadje Valkenburg en de gezellige steden Roermond en Sittard zijn binnen 30 minuten te bereiken.

Ontdek wat Schiphol reizigers allemaal heeft te bieden.

Tips voor accommodatie in Eindhoven

Vond je dit interessant? Ontdek meer