Weekendje weg in Nederland - Holland.com
Handige informatie

Weekendje weg in Nederland

Wordt het lekker weer en heeft u zin in een weekendje weg in Nederland? Kom dan genieten van historische steden, prachtige natuur en uitgestrekte kustgebieden. Of u nu houdt van de kleurrijke bollenvelden, van uitgetrekte natuur, stranden of historische steden… in Nederland vindt u wat u zoekt voor een heerlijk weekendje weg.

  • Grachten, musea, bloemen en strand; ontdek de veelzijdigheid van Nederland.
  • Boek een weekendje weg in Nederland en geniet van honderden kilometers strand en schitterende duinen.
  • Ga wandelen, fietsen of kanoën in schitterende natuurgebieden tijdens een wekendje weg in Nederland.
  • Ontdek de vele accommodaties die u last minute kunt boeken.

Weekendje weg naar historische steden

Nederland telt talloze schitterende historische steden; ideaal voor een weekendje weg. Kom bijvoorbeeld naar Amsterdam, Den Haag of Maastricht en ontdek de fraaie musea, eeuwenoude architectuur en volop gezelligheid. U kunt gaan varen op de grachten, winkelen en genieten van oude cultuur. En, voor een weekendje weg bieden onze partners vaak prima deals voor een hotel of een bed & breakfast in de stad.

Weekendje weg in de natuur

Ontdek de mooiste gebieden in Nederland tijdens een weekendje weg in de natuur. U geniet van weidse vergezichten en volop bijzondere flora en fauna. Bezoek bijvoorbeeld natuurgebieden als de Oostvaardersplassen en Nationaal Park de Hooge Veluwe en ga fietsen of wandelen. U ziet er niet alleen schitterende natuur en vele bijzondere vogelsoorten; met een beetje geluk spot u er zelfs de ‘grote vijf’ (ree, edelhert, wild zwijn, zeehond en bever). En bent u op zoek naar de juiste accommodatie voor een weekendje weg? Dan hebben onze partners vaak prima aanbiedingen voor mooie vakantiewoningen in de natuur. 

Weekendje weg aan de kust

Heerlijk uitwaaien aan zee? Dat kan langs de honderden kilometers strand en duinen aan de Nederlandse kust. U kunt kiezen voor een weekendje weg naar mooie badplaatsen als Scheveningen en Zandvoort, of genieten van rust en ruimte in Zeeland of op de Waddeneilanden. U kunt er eindeloos wandelen, zonnen en zwemmen en u komt gegarandeerd helemaal tot rust. Ontdek de vele prachtige stranden en gezellige strandpaviljoens tijdens uw weekendje weg én profiteer via onze partners van leuke aanbiedingen voor mooie vakantiehuizen aan zee.

Transport

Nederland ontdekken tijdens uw weekendje weg? Dan is goed vervoer natuurlijk onmisbaar. Kies voor het perfect geregelde openbaar vervoer, of een huur een fiets of auto. De wegen zijn in Nederland overal goed onderhouden en alles wordt duidelijk aangegeven. Bovendien, omdat Nederland niet al te groot is en niet erg heuvelachtig, is Nederland een ideaal land om erop uit te trekken met de fiets.

Vond je dit interessant? Ontdek meer