Overnachten in een kasteel

Verblijf in een romantisch kasteel. Door heel Nederland vindt u middeleeuwse kastelen en landgoederen uit de 17e of 18e eeuw waar u in kunt slapen en geniet van luxe, rust en ruimte. Heeft u altijd al een keer in een kasteel willen overnachten? Stijlvol ingericht, omringd door prachtige tuinen, alsof u zo in een middeleeuws sprookje bent beland. U ervaart het leven op een kasteel maar wel met de gemakken van de 21e eeuw.

Kastelen in de kuststreek

Wanneer u de Nederlandse kust bezoekt, kunt u in prachtige kastelen overnachten. In Zuid-Holland slaapt u bijvoorbeeld in kasteel Oud-Poelgeest, niet ver van Leiden. In Noord-Holland verblijft u in landgoed Duin en Kruidberg bij Santpoort-Noord of kasteel Assumburg bij Heemskerk.

Categorie: Naar de site

Landgoed Duin en Kruidberg

Overnacht in een historisch landhuis gelegen in het rustige national park Zuid kennemerland.

Categorie: Naar de site

Kasteel Oud-Poelgeest

Overnacht in een van de best bewaarde geheimen van de Randstad.

Categorie: Naar de site

Kasteel de Wittenburg

B&B Kasteel gelegen op een betoverend landgoed in Wassenaar. Op een steenworp afstand bevindt zich de Koninklijke Haagsche golf en country club.

Kastelen in Limburg

De bourgondische provincie Limburg is dé plek om prachtige kastelen te bezoeken. Verblijf bijvoorbeeld in Chateau Gerlach, ook wel de buitenplaats van Maastricht genoemd. Dineer hier in het chique restaurant dat met een Michelinster bekroond is. Ook bijzonder is het kleine kasteel Hattem, vlak bij het centrum van Roermond. Verblijft u in kasteel Geulzicht of kasteel TerWorm, dan geniet u van een omgeving waar u prachtige wandelingen maakt.

Kastelen in Gelderland

Stelt u zich eens voor: na een heerlijke dag in de prachtige natuur van de Veluwe uitrusten in een vorstelijk kasteel. Het populaire natuurgebied in Gelderland biedt diverse mogelijkheden. Kijkt u eens bij Kasteel de Essenburgh. In de buurt vindt u Sauna- en beautycentrum De Zwaluwhoeve. Kom hier helemaal tot rust en sluit de dag ideaal af met een overnachting in het luxe kasteel. Ook Relais & Chateaux Kasteel Engelenburg ligt bij de Veluwe. U kunt hier gebruik maken van de golfbaan. Een ideale plek voor een actieve vakantie dus. In Ophemert, vlak bij Tiel, vindt u het 13e-eeuwse Kasteel Ophemert: een kleinschalige Bed and Breakfast met stijlvolle kamers. Bij mooi weer neemt u hier een duik in het buitenzwembad.

Categorie: Naar de site

Relais & Chateaux Kasteel Engelenburg

4-sterrenhotel gelegen op een groot landgoed met golfbaan op de Veluwe.

Boek nu
Categorie: Naar de site

Kasteel de Essenburgh

Gelegen op een prachtig landgoed. Ervaar de historische en natuurlijke omgeving op de Veluwe.

Categorie: Naar de site

Kasteel Ophemert

B&B kasteel op het platteland met buitenzwembad, dateert uit 1265.

Categorie: Naar de site

Kasteel Huis Bergh

Een van de grootste kastelen in Nederland met eigen boomrijke tuin, ook erg leuk voor kinderen.

Categorie: Ontdekken

Bijzonder overnachten

Bijzondere overnachtingen in Nederland. Wij vertellen je de meest unieke plekken om te verblijven tijdens je bezoek aan Nederland. Bekijk hier onze tips.

Lees meer