Categorie:Bijzonder overnachten

Slapen in een vliegtuig

Op het Vliegveld van Teuge kunt u nu wel heel bijzonder overnachten, namelijk in een vliegtuig! De in Rusland gebouwde Ilyushin 18 is ter beschikking gesteld tot een luxe privé hotelsuite en voorzien van al het denkbare comfort, ontworpen door Marjolein Garritsen. Het 4 meter lange vliegtuig is als slapen in de wolken maar dan met de motoren uit.

  • Maak uw droom waar en logeer in een vliegtuig.
  • Uw ontbijt wordt in de suite gereserveerd.
  • Best beoordeelde locatie in Teuge.

De suite

Het gehele toestel is ingericht voor 2 persen en voorzien van een bubbelbad, aparte douche, infrarood sauna, minibar, 3 flatscreen TV’s, pantry met combimagnetron, gratis wireless internet etc. Bij de nooduitgang aan de achterzijde is er een terras gevestigd met uitzicht over de start/landingsbaan van vliegveld Teuge. Vanuit het grote bed heeft u uitzicht door de hele cabine tot en met de cockpit. Alles is aanwezig voor een origineel romantisch avondje.

Spanning en sensatie

Op vliegveld Teuge kunt u een rondvlucht boeken om het prachtige uitzicht te bekijken. Heeft u liever zelf de touwtjes in handen? Boek dan een vlieg- of helikopterles. En houdt u van nog meer spanning dan bestaat er ook de mogelijkheid tot het maken van een parachutesprong of het meevliegen met een stuntvlieger.

Vond je dit interessant? Ontdek meer