Ontdek Center Parcs Holland

Of je nou op ontdekkingstocht gaat langs de meest pittoreske plekjes van Nederland, rondspettert in een tropisch zwemparadijs, lekker uit eten gaat of even tot jezelf komt in een luxe spa, een vakantie bij Center Parcs is echt onvergetelijk.

Een onvergetelijke vakantie in eigen land

Elk van de negen vakantieparken van Center Parcs heeft zijn eigen, bijzondere karakter. Zo is er de mediterrane sfeer op De Eemhof, of de ongerepte natuur van Het Meerdal of Het Heijderbos, waar gasten door tropische flora kunnen struinen in de Jungle Dome. Bovendien kun je tijdens een Center Parcs-vakantie ook allerlei activiteiten met het hele gezin doen, van tokkelbanen tot klimmen, zwemmen en sporten. Daarnaast zijn er ook verschillende bijzondere accommodaties voor een luxueus en ontspannen verblijf, zoals de woonboten op de Kempervennen, de aan de kust gelegen cottages op het park Zandvoort en extra ruime cottages midden in het Limburgse bos op Limburgse Peel. En of dat allemaal nog niet genoeg is, kun je gedurende het hele jaar gebruikmaken van allerlei kortingen.

  • Ontdek ongerepte natuur en stranden bij de vakantieparken van Center Parcs.
  • Doe mee met allerlei avontuurlijke indoor- en outdooractiviteiten voor het hele gezin.
  • Profiteer gedurende het hele jaar van de verschillende aanbiedingen.
Ontdek de beste redenen om een vakantie voor het hele gezin te boeken bij Center Parcs in Nederland. Lees meer

Boek een gezinsvriendelijk verblijf in een unieke accommodatie van Center Parcs Nederland.

Boek een vakantie aan zee in een vakantiepark van Center Parcs en geniet van het strand.

Boek een vakantie voor het hele gezin bij Center Parcs en laat u omringen door het prachtige Nederlandse natuurlandschap.

Beleef de ultieme vakantie voor het hele gezin bij Center Parcs, met fantastische activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.