Categorie:Vakantieparken

Unieke accommodaties in de natuur

Voel u thuis in één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks, met de natuur als uw eigen tuin. De bijzondere accommodaties zijn heel divers en meestal vrijstaand. Voor al uw wensen is er een passende accommodatie te vinden.

  • Strandhuisjes.
  • Themahuizen.
  • Hondenbungalows.

Strandhuisjes

In de strandhuisjes slaapt u letterlijk op het strand. Niets is zo bijzonder als 's avonds samen de zon zien ondergaan en 's ochtends met de voeten in het zand ontbijten. In de strandhuisjes voor 4 tot 6 personen op Landal Strandhuisjes Julianadorp in Julianadorp en Landal Beach Villa's Hoek van Holland is dit mogelijk. Vanuit uw modern ingerichte strandhuisje heeft u een fantastisch uitzicht. Geniet van de ondergaande zon op uw eigen terras en duik de volgende ochtend vroeg als eerste de zee in.

Safaritenten

Glamping midden in de natuur! Comfortabele safaritenten staan voor u klaar op Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill en Landal Warsberg. Ervaar het echte buitenleven, terwijl u binnen van alle gemakken bent voorzien. De exclusieve tenten met houten veranda, compleet ingerichte keuken en heerlijke bedden zijn ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Met uitzondering van Landal Coldenhove, beschikken de safaritenten over privé sanitair.

Kinderbungalows

Een vakantie met kleine kinderen is pas geslaagd als de kinderen zich thuis voelen. In een kinderbungalow van Landal GreenParks is aan alles gedacht om u en uw gezin een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Het interieur en exterieur van de kinderaccommodaties sluiten volledig aan op de belevingswereld van uw kinderen. Of u nu voor een reguliere kinderbungalow of kinderbungalowplus kiest, het plezier is gegarandeerd en u kunt genieten met het hele gezin!

Grote vakantiewoningen

Veel van de vakantieparken beschikken over vakantiehuizen vanaf 10 personen. Er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden voor groepen. U kunt zowel grote vakantiehuizen of meerdere vakantiehuizen naast elkaar reserveren. Bij Landal De Bloemert kunt u zelfs een vakantiehuis boeken voor 10 personen mét privézwembad!

Themawoningen

In Resort Hof van Saksen kunt u kiezen voor één van de Culinaire-, Wellness- of Love2Stay-boerderijen. Heeft u een baby, dan kunt u kiezen voor een speciaal Newbornboerderij.

Hondenbungalows

De bungalows van Landal Twenhaarsveld zijn speciaal ingericht voor de behoeften van uw hond, zodat uw favoriete viervoeter ook mee kan op vakantie. Naast de speciale hondenbungalows en wandelroutes biedt het park nog meer faciliteiten voor de hond. Ook aan de kust - in de provincie Noord-Holland – vindt u meer hondenbungalows bij Landal Beach Resort Ooghduyne.

Toegankelijke accommodaties

Om iedereen een zorgeloze vakantie te bezorgen, zijn er ook speciaal aangepaste vakantiewoningen voor gasten met een fysieke, visuele of gehoorbeperking.

Vond je dit interessant? Ontdek meer