© Toolkit The Hague
Categorie:Nederlandse kust

10 geweldige strandpaviljoens

De Nederlandse kust, die van noord naar zuid maar liefst 250 kilometer lang is, kent talloze mooie strandpaviljoens waar je heerlijk geniet van de zon en lekkere hapjes en drankjes!

  • Van de Waddeneilanden tot Zeeland; er zijn strandpaviljoens voor elke smaak.
  • De 10 leukste en lekkerste strandpaviljoens op een rijtje.
  • Boek een strandhotel

Lunch of diner op het strand

Kon je vroeger bij de strandpaviljoens een ijsje en een broodje krijgen; vandaag de dag zijn het vaak de mooiste horecagelegenheden met volop faciliteiten. Schitterend gedekte tafels binnen of op het terras, goede wijnen en vaak een keuken van topkwaliteit.

Wij hebben voor je de 10 leukste en lekkerste strandpaviljoens op een rijtje gezet.

1. Beachclub Perry's

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland vind je deze club met schitterend terras, heerlijke keuken voor lunch of diner en natuurlijk een prachtig strand. Niet voor niets is Perry's verkozen tot beste strandpaviljoen van Nederland.

Adres: Strand Brouwersdam 1, Scharendijke
www.beachclubperrys.nl

2. Paal 17

Op het Waddeneiland Texel, bij De Koog, vind je deze prachtige beachclub die volgens Duitse bezoekers de beste strandtent van de Wadden is.

Adres: Ruyslaan 96, De Koog
www.paal17.com

3. Thalassa

Aan het strand van Zandvoort vind je Thalassa, de godin van de zee. Geniet van het gezellige stadje Zandvoort, wandel langs het kilometers lange strand en laat je verwennen met de beste gerechten en drankjes in deze fraaie beachclub.

Adres: Boulevard Barnaart, Strandafgang 18, Zandvoort
versaanzee.nl

4. Het Strand

In Katwijk aan Zee in Zuid Holland kan je genieten van prachtige vergezichten en van een heerlijke keuken die garant staat voor puur en eerlijk eten. Een aanrader!

Adres: Boulevard Zeezijde 23, Katwijk aan Zee
het-strand.nl

5. Strandpaviljoen PUUR

Vlakbij het fraaie plaatsje Groede, aan de Westerschelde in Zeeland, vind je schitterende uitzichten over de Noordzee en de Westerschelde en wordt je verwend met goed en puur eten.

Adres: Duinovergang 22, Zeeweg 1, Groede
www.strandpaviljoenpuur.nl

6. Beachclub O

Hippe club in Noordwijk waar de DJ's na een dagje zon en zee zorgen voor een goede beat en de barmensen zorgen voor een goede cocktail.

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 106, Noordwijk aan Zee
www.beachclubo.nl

7. Beachclub Fuel

Superhippe beachclub aan het strand van Bloemendaal met een heel eigen karakter. Mooie locatie, bijzondere sfeer en regelmatig goede feesten.

Adres: Zeeweg 84, Overveen
www.beachclubfuel.nl

Categorie: Naar de site

Sea Lodges Bloemendaal

Sea Lodges Bloemendaal is een uniek vakantiepark, gelegen in de duinen van de bruisende badplaats Bloemendaal aan Zee. Het ligt op een steenworp afstand van zee, strand en gezellige strandtenten.

8. Blue Lagoon

Grote lounge-banken, open haarden en roze Boeddha-beelden... op het terras bij Blue Lagoon zit je heerlijk en kan je genieten van een prima keuken.

Adres: Strandweg 25-27, Scheveningen
www.bluelagoon.nl

9. Zandzeebar

Unieke beachclub in Formerum aan Zee op Terschelling. Mooi ingericht, goede keuken, een schitterend terras en natuurlijk heerlijk stranden.

Adres: Formerum Zuid 13, Formerum
dezandzeebar.nl

10. Beachhouse 25

Aan de kust bij Breskens, in het zuiden van Zeeland, kan je heerlijk eten en vinden regelmatig goede feestjes plaats. Uiteraard zijn ook de stranden in de omgeving schitterend.

Adres: Walendijk 9, Breskens
beachhouse25.nl

Vond je dit interessant? Ontdek meer