© House of Bols

Bols, 's werelds oudste distilleerderij, maakt al sinds 1575 likeurtjes in Amsterdam. Het was echter Lucas Bols, die ongeveer een eeuw later aan het roer kwam, die van het merk Bols een werelmerk maakte. Hij breide niet alleen het aantal likeurtjes uit, maar begon ook met de verkoop van jenever. Vandaag de dag kunt u op het museumplein in Amsterdam een bezoek brengen aan The House of Bols; een unieke ervaring die u niet wilt missen.

  • Breng een bezoek aan House of Bols, de oudste distilleerderij ter wereld.
  • Bij House of Bols gaan traditie en innovatie hand in hand.
  • Sluit uw bezoek aan House of Bols af met uw favoriete cocktail.
Adres:
Paulus Potterstraat 14
1071CZ Amsterdam
Bekijk de website Openingstijden & tickets Toon locatie in Google Maps

Altijd Happy Hour

Een bezoek aan House of Bols laat u op spectaculaire wijze kennis maken met smaken, aroma's, beeld en geluid. U bezoekt de Hall of Taste, waar u 38 verschillende smaken van likeurtjes kunt ontdekken; u bekijkt de Delfts Blue room, the World of Cocktails club én de mysterieuze Bols Genever room. De rondleiding eindigt in de Mirror Bar, waar barkeepers uw favoriete cocktail maken waar u bijstaat.

Minimum leeftijd 18

Als winnaar van de Dutch Design prijs bewijst House of Bols dat historie en traditie prima samengaan met innovatie en eigentijds design. House of Bols vindt u naast het Rijksmuseum en schuin tegenover het Van Gogh museum op het Museumplein. Let op: er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar!

Vond je dit interessant? Ontdek meer