Categorie:Amsterdam

GASSAN Diamonds Amsterdam

Voor de mooiste diamanten, juwelen en luxe horloges, brengt u een bezoek aan GASSAN Diamonds in Amsterdam. De meertalige medewerkers staan voor u klaar voor een persoonlijke rondleiding en vertellen u alles wat u wilt weten over de oorsprong en bewerking van diamanten, waaronder de unieke 'GASSAN 121'.

  • Bezoek GASSAN Diamonds in Amsterdam en ontdek de historische diamantslijperij.
  • Doe de gratis tour en leer alles over diamanten, slijpvormen en de unieke GASSAN 121.
  • Stel uw eigen juweel samen of breng een bezoek aan de Rolex Boutique.
Adres:
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175
1011LN Amsterdam
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Diamantstad Amsterdam

Al meer dan 425 jaar staat Amsterdam bekend als diamantstad en in die geschiedenis speelt GASSAN Diamonds een belangrijke rol. GASSAN Diamonds werd vlak na de tweede wereldoorlog, in 1945, opgericht door Samuel Gassan en specialiseerde zich in import en export van geslepen en ruwe diamanten. Vandaag de dag is het bedrijf gevestigd in een monumentaal pand op het eiland Uilenburg, in het centrum van Amsterdam.

Tour

Bij GASSAN Diamonds kunt u alles te weten komen over diamanten. In maar liefst 27 talen vertellen de gidsen u alles wat u wilt weten over de geschiedenis en het vakmanschap van de diamantslijpers in Amsterdam. U leert over karaten, kleuren, helderheid, slijpvormen…en u ziet hoe het eigen paradepaadje, de ‘GASSAN 121’ wordt geslepen.

Tip: Reserveer nu uw gratis tour!

GASSAN 121

De diamantslijpers van GASSAN werken al decennia lang aan de perfecte, briljant geslepen diamant. Die had oorspronkelijk 57 facetten, maar inmiddels hebben zij een unieke, gepatenteerde vorm ontwikkeld met maar liefst 121 facetten: de GASSAN 121. Met deze extra facetten krijgt de diamant nog meer schittering.

Diamanten kopen

Overweegt u om na de tour een diamant aan te schaffen? Uniek bij GASSAN is dat u ook zelf uw eigen juweel kan samenstellen. U kiest de zetting en de slijpvorm, waarna uw persoonlijke juweel binnen 30 minuten klaar kan zijn!

Horloges van GASSAN

GASSAN staat niet alleen bekend als diamantair, maar ook als een van de marktleiders op het gebied van Haute Joaillerie en Haute Horlogerie. Zo vindt u op de begane grond een uitgebreide juwelencollectie en een bijzondere Rolex Boutique waar u talloze modellen van het exclusieve Zwitserse merk kunt vinden. Naast Rolex verkoopt GASSAN ook andere merken als Jaeger-Le Coultre, IWC, Omega,  Rado, Longines en Tissot.

Tip van de redactie

Wilt u zich echt helemaal in de watten laten leggen? Boek dan de GASSAN VIP Tour. U start uw bezoek met een glas champagne en krijgt daarna een rondleiding door het pand van GASSAN en de Rolex Boutique. Ontdek alles over diamanten en de kunst van het diamantslijpen en vraag een gecertificeerde Rolex horlogemaker de hemd van het lijf. U kunt direct uw horlogebandje gratis laten schoonmaken. Tot slot krijgt u na afloop van de rondleiding u een unieke Rolex goodiebag mee. Reserveer de VIP Tour bij GASSAN.

Vond je dit interessant? Ontdek meer