© Madame Tussauds
Categorie:Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Had u ooit verwacht dat u op één dag Barack Obama, Ronaldinho, Michael Jackson én Lady Gaga zou ontmoeten? Bij Madame Tussauds staan beroemdheden in de rij om u te ontmoeten. Bezoek de wassen beelden van internationale sporters, modellen, muzikanten en wereldleiders, maar ook nationale bekendheden. Mensen die gewoonlijk onbereikbaar zijn, nemen nu alle tijd om met je op de foto te gaan.

  • Ga op de foto met de wassenbeelden van beroemdheden als David Beckham en koningin Máxima.
  • Madame Tussauds heeft vestigingen over de hele wereld.
  • Wereldleiders, popartiesten en filmsterren. Ontmoet ze bij Madame Tussauds.

Ontmoet beroemdheden in Amsterdam

Ga op de foto met prinses Máxima, check of uw conditie net zo goed is als David Beckham, loop een modeshow met Doutzen Kroes of stap in het schilderij van Mona Lisa. Duizenden mensen komen jaarlijks naar Madame Tussauds aan de Dam in Amsterdam om de levensgrote Nederlandse en internationale wassen beroemdheden. Tussauds doet er alles aan om uw beleving met behulp van innovatie en interactie nog levensechter te maken.

Tip van Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam ligt aan het Damplein tegenover de Bijenkorf en het Koninklijk Paleis op de Dam. Madame Tussauds heeft slechts één belangrijk advies: vergeet uw camera niet mee te nemen, zodat u aan al uw vrienden kunt laten zien wie u tijdens uw bezoek aan Amsterdam bent tegengekomen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Mauritshuis, Den Haag

Ontdek de musea van Nederland

Nederland telt honderden musea. De beste Nederlandse musea vindt u hier in ons overzicht met top musea in Nederland.

Lees meer