Categorie:Amsterdam

Romantisch Amsterdam

Winter in Amsterdam is zó romantisch! De intimiteit van het oude centrum met z'n mooie grachten, de vele verlichte winkelstraten met prachtige etalages én natuurlijk de talloze gezellige bruine kroegjes en lekkere restaurants. In winters Amsterdam wordt de gevoelstemperatuur al snel een paar graden hoger.

  • De leukste Valentijnstips.
  • Dineren in het donker of op de grachten.
  • Het meest romantische plekje van Amsterdam.

Vier Valentijn in Amsterdam

Nodig uw grote liefde uit voor een Valentijns-tripje naar Amsterdam en de romantiek kan niet uitblijven. Er is van alles te doen! Maak bijvoorbeeld eens een tochtje met paard en wagen door het Vondelpark en sluit af met een romantisch diner. Of nodig uw grote liefde uit voor een klassiek concert in het schitterende Concertgebouw.

Romantisch dineren

Voor een écht uniek en romantisch etentje gaat u in Amsterdam naar Ctaste. Hier eet u in het donker en worden alle zintuigen – behalve uw ogen – extra op de proef gesteld. De chef houdt rekening met uw smaak, maar het menu is een verrassing. Ook heel romantisch is een zogenaamde ‘dinner cruise’ in een salonbootje op de Amsterdamse grachten. Laat u van restaurant tot restaurant varen terwijl u aan boord, of in de restaurants zelf, geniet van de heerlijkste gerechten.

Zoen voor altijd

Altijd romantisch: een mooie film kijken in de 'love-seats' van de mooiste bioscoop van Amsterdam: Tuschinski. Bekijk de prachtige Art Deco-stijl van deze bioscoop en wandel vervolgens naar de Magere Brug. Het verhaal gaat dat wie daar zoent voor altijd bij elkaar blijft. Wij geven geen garanties, maar wel dat de Magere Brug een prachtige plek is voor een romantische date!

Plan deze winter nog uw romantische wintertrip naar Amsterdam en geniet van de sfeer in deze prachtige stad!

Bekijk deze video: Verliefd

Vond je dit interessant? Ontdek meer